ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Κένταλ Τζένερ: H ανατρεπτική αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

12 Σεπτεμβρίου 2024

Κένταλ Τζένερ: H ανατρεπτική αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της
IG @kendalljenner
Το νέο hair look της Κένταλ Τζένερ είναι εμπνευσμένο από τη δεκαετία του '90

Η Κένταλ Τζένερ καλωσόρισε το φθινόπωρο με ένα νέο, ανατρεπτικό κι άκρως εντυπωσιακό beauty look που ανανέωσε καθολικά την εικόνα της. Υιοθετώντας μια υπέροχη ξανθιά απόχρωση μαλλιών κι ένα αμβλύ lob haircut μάς ενθουσίασε όλους με αυτή την αλλαγή.

Jenny.Gr
IG @kendalljenner

Η Κένταλ Τζένερ αποκάλυψε το νέο της hair look μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο IG, γράφοντας απλά, «ξανθιά». Το νέο της «do» είναι μια απαλή, χρυσαφένια ξανθιά απόχρωση και το νέο μήκος των μαλλιών της φτάνει λίγο μετά τους ώμους της. Στο καρουζέλ φωτογραφιών αναγνωρίζουμε ένα ρετρό look της δεκαετίας του ’90, εμπνευσμένο από την Καρολίν Μπεσέτ, ενώ συγχρόνως φέρει στοιχεία και από το στιλ της Μπριζίτ Μπαρντό.

Jenny.Gr
IG @kendalljenner

Η Κένταλ Τζένερ πρόσφατα τόλμησε να πειραματιστεί με μια ακόμα ρετρό hair look: το εξαιρετικά κοντό pixie haicut για τη νέα καμπάνια Calvin Klein την περασμένη εβδομάδα — αν και τώρα αποδεικνύεται ότι αυτή η νέα εμφάνιση ήταν απλώς, μια περούκα.

Jenny.Gr
IG @kendalljenner

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.