ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Κένταλ Τζένερ με νέο κούρεμα στη καμπάνια της Calvin Klein


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

6 Σεπτεμβρίου 2024

Η Κένταλ Τζένερ με νέο κούρεμα στη καμπάνια της Calvin Klein
Instagram/calvinklein
Ποια μας θυμίζει η Κένταλ Τζένερ στη καμπάνια της Calvin Klein;

Η νέα καμπάνια του αμερικάνικου brand Calvin Klein μόλις παρουσιάστηκε και η πρωταγωνίστρια δεν είναι άλλη από τη γνωστή celebrity και μοντέλο Κένταλ Τζένερ. Η Κένταλ είναι το αντίστοιχο του Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ για τη γυναικεία σειρά της εταιρείας, φορώντας στην καμπάνια κομμάτια από τη νέα συλλογή womenswear αλλά και Calvin Klein Studio.

«Είμαι μέλος της οικογένειας της Calvin Klein εδώ και περίπου μια δεκαετία, αλλά ακόμα ενθουσιάζομαι που δουλεύω με την ομάδα για κάθε καμπάνια. Αυτή τ φορά φόρεσα μερικά από τα πιο θρυλικά Calvin Klein κομμάτια, όπως το slip φόρεμα και το πανωφόρι, οπότε κατάφερα να μπω βαθιά στον κλασικό αισθησιασμό για τον οποίο είναι γνωστό το brand» ανέφερε η Κένταλ Τζένερ.

Η καμπάνια τοποθετεί το μοντέλο σε μια παραλία φορώντας δερμάτινα, δαντελένια και κλασικά κομμάτια του brand. Η Κένταλ Τζένερ περπατάει ανέμελη με το νέο της pixie-cut, το οποίο μας θυμίζει λίγο τη μητέρα της, λίγο από την κυρία Νίτσα στο Κωνσταντίνου και Ελένης και λίγο τον Πίπη από την Αρχόντισσα και τον Αλήτη με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Αρκετή δόση σοβαρής 90λας, που αγαπάμε και ανέμελης διάθεσης.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.