ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Πάρις Χίλτον πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της Agent Provocateur


JTeam

5 Σεπτεμβρίου 2024

Η Πάρις Χίλτον πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της Agent Provocateur
Agent Provocateur
Η Πάρις Χίλτον είναι η ιδανική «Provocateur»

Η Agent Provocateur μόλις παρουσίασε την τελευταία της καμπάνια με πρωταγωνίστρια την Πάρις Χίλτον, φορώντας την νέα συλλογή για τη σεζόν fw2024 του brand εσωρούχων. Ξεκινώντας με αυτόν τον -οριακά- vintage τόνο τους εορτασμούς για τα 30 χρόνια της Agent Provocateur, η Πάρις Χίλτον ενσαρκώνει τον ρόλο της «Provocateur» βγάζοντας προς τα έξω την εσωτερική της δύναμη και αυτοπεποίθηση.

Jenny.Gr
Agent Provocateur

Η καμπάνια φωτογραφήθηκε από τον Γκρεγκ Γουίλιαμς στο Los Angeles και εμβαθύνει την εξέλιξη της σχέσης της Πάρις Χίλτον με το διάσημο brand, μια σχέση που ξεκίνησε το 2000 όταν η celebrity βοήθησε την Agent Provocateur να ανοίξει το κατάστημα στην Melrose Avenue.

«Η Πάρις είναι ό,τι θα έπρεπε να είναι μια αληθινή Provocateur: ατρόμητη, θηλυκή και ικανή να ζήσει με τους δικούς της κανόνες. Είναι μέλος της AP οικογένειας για πολύ καιρό, έχει φορέσει και αγαπήση το brand. Το να δουλέψουμε μαζί με αυτόν τον τρόπο ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, μια στιγμή που λες ‘Τσίμπα με’» αναφέρει η Σάρα Σότον, η creative director της Agent Provocateur.

Δες στην παρακάτω gallery όλη την καμπάνια!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.