ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Το iconic goth look της Lady Gaga στο κόκκινο χαλί μας άφησε άφωνους (ξανά)


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

5 Σεπτεμβρίου 2024

Το iconic goth look της Lady Gaga στο κόκκινο χαλί μας άφησε άφωνους (ξανά)
GETTY IMAGES
Όταν η Lady Gaga θέλει να κλέψει την παράσταση, ξέρει τον τρόπο

Για ακόμα μια φορά η Lady Gaga προκάλεσε «σεισμό» με την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί. Αυτή τη φορά στο 81ο Φεστιβάλ Βενετίας τα φλας άστραψαν πιο λαμπερά και από το τεράστιο μονόπετρο δαχτυλίδι αρραβώνων της τραγουδίστριας/ηθοποιού. Η Lady Gaga περπάτησε στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας της νέας της ταινίας Joker: Folie à Deux αγκαζέ με τον αρραβωνιαστικό της Μάικλ Πολάνσκι.

Jenny.Gr
GETTY IMAGES

Η τραγουδίστρια/ηθοποιός, που μας έχει συνηθίσει σε edgy και εκκεντρικές εμφανίσεις επίλεξε να φορέσει για τη μεγάλη αυτή πρεμιέρα ένα μαύρο βελούδινο Dior Haute Couture φόρεμα, με μια dramatic φούστα και βαθύ ντεκολτέ. Τα παπούτσια της, τα οποία τα έδειξε σε μια extra φωτογραφήσιμη πόζα, ήταν ψηλοτάκουνα μαύρα μποτάκια Giuseppe Zanotti, ενώ όλη την παράσταση έκλεψε το απίθανο goth καπέλο από τον Philip Treacy. Το λαμπερό μενταγιόν με το οκτώ καρατίων διαμάντι από την Tiffany & Co. κρεμόταν νωχελικά στον λαιμό της, αλλά το έχουμε ξαναδεί στο Met Gala του 2024 από την Ντούα Λίπα. Φυσικά και δεν έλειπε από το χέρι της το μεγάλο δαχτυλίδι που της χάρισε ο αρραβωνιαστικός της.

Jenny.Gr
GETTY IMAGES

Μας άρεσε; Πολύ. Ήταν μια εμφάνιση που θα θυμόμαστε για χρόνια; Ναι. Μς θύμισε περισσότερο την Maleficent παρά τον χαρακτήρα της στο Joker; Ναι, αλλά ποιος νοιάζεται αφού ήταν μια θεότητα;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.