ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Αμάλ Κλούνεϊ κλέβει τα φλας στο Φεστιβάλ της Βενετίας (για ακόμα μια φορά)


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

4 Σεπτεμβρίου 2024

Η Αμάλ Κλούνεϊ κλέβει τα φλας στο Φεστιβάλ της Βενετίας (για ακόμα μια φορά)
SPLASH via Ideal Image
Αμάλ Κλούνεϊ, very demure, very mindful

Μπορεί το καλοκαίρι να τελείωσε επίσημα, αλλά το Φεστιβάλ Βενετίας συνεχίζεται και η «παρέλαση» από ενδιαφέροντα καλοκαιρινά σύνολα δεν έχει σταματημό. Αυτή τη φορά την προσοχή μας κέντρισε το χαρούμενο look της Αμάλ Κλούνεϊ, η οποία έχει μπει στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες γυναίκες εδώ και πολύ καιρό.

Jenny.Gr
SPLASH via Ideal Image

Η Αγγλίδα δικηγόρος και σύζυγος του ηθοποιού Τζορτζ Κλούνεϊ βρίσκεται εδώ και μέρες στη Βενετία για το Φεστιβάλ και μας έχει χαρίσει ήδη δύο εξαιρετικές εμφανίσεις. Αυτή τη φορά όμως εμφανίστηκε με νεανική διάθεση και καλοκαιρινό αέρα φορώντας μια ολόσωμη φόρμα σε έντονο πορτοκαλί χρώμα. Η χυτή ολόσωμη φόρμα, που δένει στον λαιμό, είχε το ίδιο χρώμα με το διάσημο ιταλικό απεριτίφ Aperol Spritz. Τα τεράστια γυαλιά ηλίου της έδιναν έναν glam τόνο, ενώ η Prada τσάντα της και τα ασημένια παπούτσια ολοκλήρωναν με τον καλύτερο τρόπο το σύνολο. Μπράβο στην Αμάλ για ακόμη μια φορά. Σικάτη, σύγχρονη, very demure, very mindful.

Jenny.Gr
SPLASH via Ideal Image

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.