ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Το νυφικό της Τζάκι Κένεντι-Ωνάση βγαίνει σε δημοπρασία


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

30 Αυγούστου 2024

Το νυφικό της Τζάκι Κένεντι-Ωνάση βγαίνει σε δημοπρασία
GETTY IMAGES
Η τιμή εκκίνησης του νυφικού της Τζάκι Κένεντι-Ωνάσης είναι χαμηλή, αλλά εκτιμάται ότι θα «ξεφύγει»

Μετά την ταινία της Μαρίας Κάλλας και την τελευταία -οριακή- εμμονή του κοινού με την ζωή της, μια ακόμα σύντροφος του εφοπλιστή Αριστοτέλη Ωνάση έρχεται στο προσκήνιο, αυτή τη φορά όμως για εντελώς διαφορετικό λόγο.

Το νυφικό που φόρεσε η Τζάκι Κένεντι-Ωνάσης στον γάμος της με τον εφοπλιστή στις 20 Οκτωβρίου στον Σκορπιό βγαίνει σε δημοπρασία από τον οίκο Bonhams. Η δημοπρασία θα λάβει χώρα ανάμεσα από τις 16 και 26 Σεπτεμβρίου και η τιμή εκκίνησης είναι $8,000 με $12,000.

Jenny.Gr
GETTY IMAGES

Αν και ήταν ο δεύτερος γάμος για την Τζάκι, το νυφικό αυτό έχει μεγαλύτερη συναισθηματική αξία από το πρώτο μιας και σε αυτόν τον γαμό μπορούσε να αποφασίσει η ίδια τι θα φορέσει. Το deux pieces Valentino νυφικό από την συλλογή Υψηλής Ραπτικής της άνοιξης του 1968 ήταν ένα μπεζ δαντελένιο ζιβάγκο με μικρές πέρλες στις μεγάλες μανσέτες και μια πλισέ φούστα πάνω από γόνατο. Ήταν μια επιλογή που ενέπνευσε πολλές νύφες από τη δεκαετία του ‘60 και μετά, προσφέροντας μια εναλλακτική επιλογή πέρα από τα παραδοσιακά φουσκωτά και μακρια νυφικά.

Το νυφικό προσφέρθηκε στον οίκο δημοπρασιών από ένα ζευγάρι ιδιωτών, που έγιναν φίλοι με τον Ωνάση και την Τζάκι στη θαλαμηγό «Χριστίνα».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.