ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Τζένα Ορτέγκα κρατάει το σπίτι του «Σκαθαροζούμη» ως τσάντα στην πρεμιέρα της ταινίας στο Λονδίνο


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

30 Αυγούστου 2024

Η Τζένα Ορτέγκα κρατάει το σπίτι του «Σκαθαροζούμη» ως τσάντα στην πρεμιέρα της ταινίας στο Λονδίνο
GETTY IMAGES
Όταν η ταινία εμπνέει τον καλλιτέχνη και η Τζένα Ορτέγκα ξέρει πώς να ντυθεί

Η ηθοποιός Τζένα Ορτέγκα συνεχίζει το press tour της με τελευταία στάση την πόλη του Λονδίνου και την πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Beetlejuice Beetlejuice». Μέχρι στιγμής η πρωταγωνίστρια της ταινίας μας είχε συνηθίσει στα theme looks, δηλαδή σύνολα που παραπέμπουν στο θέμα της ταινίας, αλλά αυτή τη φορά επέλεξε ένα και μόνο αξεσουάρ που έκανε τη διαφορά.

Η Τζένα Ορτέγκα λοιπόν επέλεξε για τη μεγάλη αυτή πρεμιέρα ένα custom φόρεμα σε πράσινο και μαύρο από τον Harris Reed, με γραμμικό peplum και κορσέ που θύμιζε γλυπτό. Συνδύασε το ρούχο με μαύρα βελούδινα opera γάντια και κοσμήματα της συλλογής που έγινε σε συνεργασία με την Fabergé και τον Τιμ Μπάρτον.

Το αξεσουάρ όμως που κέντρισε περισσότερο από όλα την προσοχή ήταν η τσάντα της ηθοποιού. Ήταν η πιο άμεση αναφορά στην ταινία και ήταν το σπίτι -ναι, το σπίτι- της οικογένειας στο Connecticut, στο οποίο διαδραματίζεται το Beetlejuice του 1988.

Jenny.Gr
GETTY IMAGES

Ο σχεδιαστής της τσάντας, Μαρκ Οζάιας, ανέφερε «Είναι ένα από τα σημαντικότερα projects της ζωής μου μέχρι τώρα. Ήθελα να δημιουργήσω μια γέφυρα μεταξύ της δουλειάς μου με το δέρμα και του κινηματογράφου».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.