ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Τζένα Ορτέγκα: Φέρνει στο σήμερα το απόλυτο look της Γουινόνα Ράιντερ από τον «Σκαθαροζούμη»


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

21 Αυγούστου 2024

Τζένα Ορτέγκα: Φέρνει στο σήμερα το απόλυτο look της Γουινόνα Ράιντερ από τον «Σκαθαροζούμη»
GETTY IMAGES
Η Τζένα Ορτέγκα κάνει ένα σύνολο του 1988 να μοιάζει εξαιρετικά σύγχρονο

Η Τζένα Ορτέγκα, η γνωστή σε όλους μας πρωταγωνίστρια της σειράς του Netflix Wednesday, βρίσκεται σε press tour για το promo της νέας της ταινίας, μια ταινίας που μας γυρνάει πίσω στην νεανική μας ηλικία και μας χαρίζει πλατιά χαμόγελα, του κλασικού και αγαπημένου Σκαθαροζούμη ή αλλιώς Beetlejuice. Η ταλαντούχα ηθοποιός αυτή η στιγμή είναι στη Νέα Υόρκη και έκανε μια εμφάνιση που θα ζήλευε μέχρι και η Ζεντάγια, όταν μας «έπαιρνε τα μυαλά» με τα press tour look της για την ταινία Challengers.

Η Τζένα Ορτέγκα επέλεξε να φορέσει ένα σύνολο από τον οίκο μόδας Thom Browne, το οποίο έμοιαζε με το look της Γουνόνα Ράιντερ στην τελευταία σκηνή της πρώτης ταινίας του Σκαθαροζούμη το 1988.

Jenny.Gr

Πολύ έξυπνο, στιλάτο και σύγχρονο με το navy blue cardigan με την χρυσή λεπτομέρεια στο πέτο και την πράσινη καρό φούστα. Το crop λευκό πουκάμισο έδωσε μια cool νότα, ενώ η τσάντα ήταν το απόλυτο Easter Egg. Σε σχήμα βιβλίου και με τον τίτλο «Handbag for the recently deceased» ήταν μια άμεση αναφορά στην πρώτη ταινία και το βιβλίο που διάβαζε η Γουινόνα Ράιντερ για τα πνεύματα και τη ζωή μετά τον θάνατο.

Jenny.Gr
GETTY IMAGES

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.