CELEBRITIES

Η Τζένα Ορτέγκα με λίγες και σωστές λέξεις απάντησε στους επικριτές της για τις ερωτικές σκηνές με τον Μάρτιν Φρίμαν


JTeam

8 Αυγούστου 2024

Η Τζένα Ορτέγκα με λίγες και σωστές λέξεις απάντησε στους επικριτές της για τις ερωτικές σκηνές με τον Μάρτιν Φρίμαν
Imdb
Η διαφορά ηλικίας ενόχλησε τους θεατές της δραματικής ταινίας «Miller’s Girl», που αν μη τι άλλο δίχασε

Εκεί κάπου στις αρχές τούτης της χρόνιας, ο κόσμος ασχολήθηκε υπέρ του δεόντως, με τις ερωτικές σκηνές της Τζένα Ορτέγκα και του Μάρτιν Φρίμαν, στη μαύρη δραματική ταινία «Miller’s Girl». Ο λόγος; Τα 31 χρόνια διαφοράς που χωρίζουν στην πραγματικότητα τους δύο ηθοποιούς.

Οι θεατές που παρακολούθησαν το πολύ περίεργο και ακατάλληλο love story της 18χρονης Κάιρο και του 52χρονου Τζόναθαν, μαθήτρια και καθηγητής αντίστοιχα, ένιωσαν πολύ άβολα με τις σκηνές και το επικοινώνησαν στα social media, χαρακτηριζόντας τες ως αηδιαστικές.

Jenny.Gr
Imdb

Στην σύνοψη της ταινίας πάντως, οι θεατές γνώριζαν πως η Κάιρο και ο Τζόναθαν θα βρεθούν ερωτικά, ωστόσο οι σκηνές και πάλι προκάλεσαν αντιδράσεις. Όπως για παράδειγμα εκείνη, που ο Τζόναθαν πετάει το τσιγάρο της 18χρονης μαθήτριας του και την ρίχνει στη συνέχεια στο κρεβάτι.

Το «Miller’s Girl» έγραψε και σκηνοθέτησε η πρωτοεμφανιζόμενη Τζέιντ Χάλεϊ Μπάρτλετ, η οποία στο ντεμπούτο της προκάλεσε έναν μεγάλο ντόρο. Τώρα αυτό αποδειχθεί καλό ή κακό, θα φανεί στην πορεία.

Τι απάντησε η Τζένα Ορτέγκα για τις ερωτικές σκηνές

Όλο αυτό το διάστημα η Τζένα Ορτέγκα κράτησε σιγή ισχύος, χωρίς να απαντήσει σε όλα όσα έγραφαν για εκείνη και τον Φρίμαν. Κάτι που όμως έκανε τώρα. Μιλώντας στο Vanity Fair, εξήγησε πως ο σκοπός της ταινίας ήταν ακριβώς αυτό που πέτυχε, να σοκαριστούν δηλαδή οι θεατές.

«Δεν έπρεπε να είναι μια άνετη ταινία. Η τέχνη δεν πρέπει να είναι πάντα ευχάριστη και στο τέλος να φεύγουν όλοι στο ηλιοβασίλεμα. Όλοι έχουμε γ@@ες εμπειρίες κάποια στιγμή», είπε χαρακτηριστικά η 21 ετών ηθοποιός.

Το trailer της ταινίας:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.