CELEBRITIES

Η γυμναστική της Τζένιφερ Γκάρνερ για το Deadpool&Wolverine (μάλλον) θα σε σηκώσει από την καρέκλα


JTeam

7 Αυγούστου 2024

Η γυμναστική της Τζένιφερ Γκάρνερ για το Deadpool&Wolverine (μάλλον) θα σε σηκώσει από την καρέκλα
Το είδαμε δύο τρεις φορές και ένα μπράβο θέλουμε να της το πούμε

Το βίντεο που ανέβασε στο προφίλ της η Τζένιφερ Γκάρνερ, για την προετοιμασία που χρειάστηκε να κάνει για τον ρόλο της στο Deadpool & Wolverine, είναι ίσως το καλύτερο σημάδι για να ξεκινήσουμε γυμναστήριο. Το είδαμε δυο-τρεις φορές και τη θαυμάσαμε αρκετά, ψέματα δεν θα πούμε.

Η Τζένιφερ Γκάρνερ υποδύθηκε την Elektra (ξανά) και έδωσε στους θαυμαστές της μία γεύση από την έντονη γυμναστική που χρειάστηκε να κάνει, προκειμένου να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του ρόλου της.

Σημειώνεται, πως η Τζένιφερ Γκάρνερ έπαιξε πρώτη φορά τη δολοφόνο της Marvel, το 2003, μαζί με τον Μπεν Αφλεκ, ωστόσο η ταινία δεν έφερε εισπρακτρική επιτυχία. Παρ΄όλα αυτά, δημιουργήθηκε δύο χρόνια αργότερα ένα spin-off, με την ηθοποιό να πρωταγωνιστεί ως Elektra. Ούτε αυτή η ταινία έκανε επιτυχία, αλλά η Τζένιφερ Γκάρνερ ήταν πολύ καλή στον ρόλο της.

Jenny.Gr
Imdb

«Θυμάμαι τη στιγμή που ο @slevydirect και ο @vancityreynolds είχαν την ιδέα να εμφανιστεί η Elektra Natchios στο @deadpoolmovie 3— ήμασταν στα γυρίσματα του «The Adam Project» και έδωσαν ο ένας στον άλλο αυτό το βλέμμα που μπορεί να επικοινωνήσει μια ιδέα. 20 σελίδες διαλόγου, πυρηνικοί κώδικες — υπάρχει ένα τρελό καλλιτεχνικό φιλί μεταξύ αυτών των δύο», έγραψε η Τζένιφερ Γκάρνερ στο Instagram.

Όσον αφορά τη γυμναστική είχε απ’όλα. Αερόβιο, κολύμπι, σχοινάκι, άρση βαρών και πολλά ακόμη που θα δείτε στο ακόλουθο βίντεο:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.