ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Ριάνα είναι η νέα ambassador του κλασικού αρώματος J'adore της Dior


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

20 Ιουνίου 2024

Η Ριάνα είναι η νέα ambassador του κλασικού αρώματος J'adore της Dior
Instagram/dior
Η Ριάνα επεκτείνει το συμβόλαιό της με τον οίκο Dior

Το νέο πρόσωπο του κλασικού αρώματος του οίκου Dior, J’adore, δεν είναι άλλο από την διάσημη τραγουδίστρια Ριάνα. Η καμπάνια του αρώματος αναμένεται να παρουσιαστεί σύντομα και θα είναι φωτογραφημένη από τον θρυλικό φωτογράφο Στίβεν Κλάιν.

Η Ριάνα συνεργάστηκε με τον οίκο Dior για πρώτη φορά το 2015, ως ambassador, και από τότε η σχέση τους έχει ανθίσει με αποκορύφωμα την υπογραφή αυτού του σημαντικού συμβολαίου με τον οίκο. Η νέα αυτή καμπάνια θα είναι η μεγαλύτερη που έχει γίνει από το 2018.

«Το να είμαι το νέο πρόσωπο του J’adore είναι ταυτόχρονα τιμή και μια αποστολή. Είμαι εξαιρετικά ανυπόμονη στο να συμμετέχω στην περιπέτεια και να συνεισφέρω σε αυτή μέσω του δικού μου κόσμου, της ιστορίας μου, της κληρονομιάς μου, όπως επίσης και της δημιουργικότητάς μου και της δικής μου θηλυκότητας» ανέφερε η Ριάνα.

Η πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε ο οίκος Dior για να ανακοινώσει τη συνεργασία με την τραγουδίστρια είναι ένα απλό πορτρέτο, με τη Ριάνα ντυμένη από την creative director του οίκου. Περιμένουμε όλη την καμπάνια σύντομα!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.