ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η σουρεαλιστική καμπάνια του Jacquemus πριν το μεγάλο show στο Κάπρι


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

10 Ιουνίου 2024

Η σουρεαλιστική καμπάνια του Jacquemus πριν το μεγάλο show στο Κάπρι
Instagram/jacquemus
Ο «μάγος» του σύγχρονου σουρεαλισμού στη μόδα δημιούργησε μια εξαιρετική καμπάνια για το show του και το άνοιγμα του νέου του καταστήματος στο Κάπρι

Το γαλλικό brand Jacquemus έχει δώσει ό,τι έχει και δεν έχει στην καμπάνια του για το σημερινό show στο Κάπρι της Ιταλίας. Ένα show που γίνεται προς τιμήν των 15 χρόνων του brand και λαμβάνει χώρα στην Casa Malaparte, μια εντελώς μοντέρνα βίλα στην άκρη ενός γκρεμού, η οποία έχει εμπνεύσει πολλούς ακόμα καλλιτέχνες, όπως τον Ζαν Λουκ Γκοντάρ και τον Καρλ Λάγκερφελντ. Εξάλλου ο Ζαν Πορτ Ζακουμούς εμπνεύστηκε το brand του αφού είδε την ταινία «Le Mépris» του Γκοντάρ.

Εκτός όμως από την πασαρέλα, ο ταλαντούχος σχεδιαστής ανακοίνωσε το άνοιγμα μιας μπουτίκ στο νησί, δημιουργώντας buzz στα social media με την στιλάτη παρουσίαση της. Γενικά ο Σιμόν Πορτ Ζαμουμούς, ο ιδρυτής και σχεδιαστής του brand, είναι γνωστός για τις σουρεαλιστικές του καμπάνιες, τα αστεία και καλογυρισμένα βιντεάκια στα social media και φυσικά για τις εξαιρετικές του συνεργασίες. Όλα αυτά συν την σύγχρονη και καλόγουστη ματιά του στις συλλογές, τον έχουν τοποθετήσει στο βάθρο των αγαπημένων σχεδιαστών της Άννα Γουίντουρ και όχι μόνο.

Δες στα παρακάτω βιντεάκια τον τρόπο που προμοτάρει το show του και το άνοιγμα της μπουτίκ στο Instagram!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.