ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Το brand Jacquemus και η Nike καλωσόρισαν το νέο Air Max 1 '86


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

3 Ιουνίου 2024

Το brand Jacquemus και η Nike καλωσόρισαν το νέο Air Max 1 '86
Instagram/jacquemus
Ο γαλλικός οίκος μόδας Jacquemus και ο αθλητικός κολοσσός Nike παρουσιάζουν το νέο sneaker τους

Ο οίκος μόδας Jacquemus και η Nike ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους σε μια συνεργασία έκπληξη, δημιουργώντας αυτή τη φορά ένα ελαφρώς πιο chunky Air Max 1. Από όσο μπορούμε να καταλάβουμε από την ανάρτηση του οίκου στο Instagram, το παπούτσι βγαίνει σε τρία χρώματα: ασημένιο, λευκό και σκούρο κόκκινο.

Jenny.Gr
Instagram/jacquemus

Το sneaker έχει την χαρακτηριστική σόλα του Air Max, μαζί με το logo του Jacquemus. Είναι cool, είναι δερμάτινο και πάρα πολύ σύγχρονο. Δυστυχώς ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά από το link στο Instagram προφίλ του οίκου μόδας, γνωρίζουμε ότι θα κοστίζουν 180€. Είστε έτοιμοι για νέες αγορές λοιπόν;

Αφού έμαθες για τη νέα συνεργασία, σίγουρα πρέπει να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Εξερεύνησε τον αστρολογικό κόσμο των ζωδίων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.