ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Οι κόρες της Κέιτ Μος και της Φίμπι Φίλο πρωταγωνιστούν στη νέα καμπάνια της Burberry


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

28 Αυγούστου 2024

Οι κόρες της Κέιτ Μος και της Φίμπι Φίλο πρωταγωνιστούν στη νέα καμπάνια της Burberry
Η νέα fall 2024 καμπάνια της Burberry έχει τις πιο ταιριαστές πρωταγωνίστριες

Ο Ντάνιελ Λι, ο creative director της Burberry, μας παρουσίασε την fall 2024 καμπάνια του brand με πρωταγωνίστριες δύο κόρες διάσημων γυναικών, που «έδεσαν» εξαιρετικά με το όραμα του σχεδιαστή για τον οίκο. Η κόρη της Φίμπι Φίλο, Μάια Γουίγκραμ και η κόρη της Κέιτ Μος, Λίλα Μος φωτογραφήθηκαν στο Lake District, στο μεγαλύτερο εθνικό πάρκο και Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.

Jenny.Gr

Τα δύο μοντέλα φορούσαν cozy πλεκτά, πανωφόρια με μαλλί προβάτου, υφάσματα με το κλασικό καρό της Burberry και ψηλές μπότες. Φυσικά το καφέ και το πράσινο σκούρο είχαν την τιμητική τους εφόσον ταιριάζουν άψογα με την φύση της αγγλικής εξοχής.

Η καμπάνια είναι μια σημαντική στιγμή για την Μάια Γουίγκραμ, που έκανε το ντεμπούτο της στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου για τη σεζόν fall 2024, όπου έκλεισε το show της Burberry.

«Εμπνευστήκαμε από τους ανθρώπους που φοράνε Burberry και την εξοχή και τα τοπία που είναι και αυτά μέρος της κληρονομιάς του brand. Το Lake District μοιάζει οικείο και υπάρχει σε αυτό μια αύρα περιπέτειας» αναφέρει ο Ντάνιελ Λι.

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.