ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η νέα καμπάνια της Chloé μοιάζει με αφίσα από ταινία και μας αρέσει πολύ


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

22 Αυγούστου 2024

Η νέα καμπάνια της Chloé μοιάζει με αφίσα από ταινία και μας αρέσει πολύ
Chloe
Η Chloé μας χάρισε μια καμπάνια που θα θυμόμαστε για χρόνια

Και παρουσιάζει η Chloé την καινούργια της καμπάνια για τον επόμενο χειμώνα και ένας αέρας φρεσκάδας, ανανέωσης και υψηλής αισθητικής ήρθε να ταράξει τα –οριακά- κοιμόμενα καλοκαιρινά νερά της μόδας. Η Χιμένα Καμάλι πάλι τα κατάφερε και απέδωσε το όραμα που είχε για την χειμερινή συλλογή του οίκου σε μια εξαιρετική καμπάνια που μοιάζει με αφίσα από ταινία.

Το μαύρο background, το οποίο δεν «δουλεύει» εύκολα σε καμπάνιες, έδεσε απίστευτα με τα κομμάτια της συλλογής, έκανε τα παστέλ χρώματα να φαίνονται ακόμα πιο ζωντανά και έδωσε βάθος στις διαφάνειες. Επίσης η χρήση του ασπρόμαυρου βοήθησε στην ανάδειξη των υφών της δαντέλας και του denim, δημιουργώντας ένα pure luxury αποτέλεσμα.

«Με αυτές τις εικόνες ήθελα να αποτυπώσω την κινηματογραφική οικειότητα. Η γυναίκα της Chloé είναι στο επίκεντρο: η αύρα της, το ευθύ βλέμμα της και η προσωπικότητά της σε τραβάνε σε μια αέναη Chloé στιγμή» αναφέρει η creative director, Χιμένα Καμάλι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.