ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Χιμένα Καμάλι είναι η νέα creative director της Chloé


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

9 Οκτωβρίου 2023

Η Χιμένα Καμάλι είναι η νέα creative director της Chloé
Instagram/chloe
Νέα creative director και για την Chloé μετά την αποχώρηση της Γκαμπριέλα Χίρστ

Ο διάσημος παριζιάνικος οίκος μόδας Chloé επέλεξε την επόμενη creative director του και δεν είναι άλλη από την Χιμένα Καμάλι. Η Καμάλι έχεις εργαστεί ξανά στον οίκο υπό τις οδηγίες της Φίμπι Φίλο και τηε Κλερ Γουέιτ Κέλερ, όπως και στον Saint Laurent.

Η νέα creative director είναι η νεότερη προσθήκη της Chloé σε μια σειρά από επιτυχημένες και ταλαντούχες σχεδιάστριες, με τελευταία την Γκαμπριέλα Χίρστ. Μην ξεχνάμε πως η Καμάλι είναι η δεύτερη σχεδιάστρια που από «υπαρχηγός» γίνεται αρχηγός την τελευταία εβδομάδα, μετά την ανακοίνωση του Σον Μακγκίρ ως creative director του Alexander McQueen.

Η πρώτη συλλογή της Καμάλι θα παρουσιαστεί τον επόμενο Ιανουάριο με μια pre-fall συλλογή και στη συνέχεια αναμένουμε το ντεμπούτο της στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού με την fall 2024 συλλογή.

«Η καρδιά μου πάντα ήταν στην Chloé. Ήταν από όταν πέρασα για πρώτη φορά τις πόρτες του οίκου πριν από 20 χρόνια. Η επιστροφή μοιάζει φυσική και πολύ προσωπική. Αισθάνομαι μεγάλη τιμή που βρίσκομαι σε αυτόν τον ρόλο και να συνεχίζω το όραμα, που η Γκάμπι και ο Κάρλ είχαν στην αρχή της ιστορίας του οίκου. Ελπίζω να καταφέρω να αποτυπώσω το συναισθηματικό δεσμό και το πνεύμα της Chloé σήμερα» είπε η Καμάλι στο WWD.

Πηγή: WWD

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.