ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Lace elegance: 6 σικάτα looks με δαντέλα που θα σου κλέψουν την καρδιά


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

17 Αυγούστου 2024

Lace elegance: 6 σικάτα looks με δαντέλα που θα σου κλέψουν την καρδιά
Instagram/juliesfi
Φόρεσε τη δαντέλα με τον πιο σικάτο τρόπο

Σου αρέσει να φοράς δαντέλα, αλλά φοβάσαι μην γίνει το look σου κάπως «παλιομοδίτικο»; Είναι ρομαντική, είναι κομψή, είναι κλασική, αλλά μερικές φορές μπορεί να φανεί dated και βαριά, είναι αλήθεια. Αυτό εξαρτάται βέβαια από το look, από την ποιότητα και από το χρώμα της. Τον χειμώνα φοριέται πολύ και δίνει ένα sexiness στο σύνολο, αλλά το καλοκαίρι το sexy δίνει τη θέση του στο θηλυκό και σικάτο.

Το καλοκαίρι η δαντέλα μοιάζει χαριτωμένη, αέρινη και λίγο vintage. Καλό θα είναι να τη φοράς σε λευκές, ιβουάρ, κρεμ ή παλ αποχρώσεις και σε λεπτομέρειες. Καλύτερα μικρές ή μεσαίες λεπτομέρειες παρά ένα ολόκληρο outfit. Αν μιλάμε για ολόκληρο σύνολο τότε προσπάθησε να μη μοιάζει με νυφικό. Για σένα λοιπόν που την αγαπάς και θέλεις να τη φορέσεις το καλοκαίρι, σου έχουμε τα 6 looks με δαντέλα, που θα δώσουν στο καλοκαίρι σου μια κομψή πινελιά. Κράτα σημειώσεις!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.