ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Ο Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ συνεργάζεται για ακόμα μια φορά με την Calvin Klein (και μας αρέσει πολύ)


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

27 Αυγούστου 2024

Ο Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ συνεργάζεται για ακόμα μια φορά με την Calvin Klein (και μας αρέσει πολύ)
ca
Ο Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ είναι και πάλι σε καμπάνια της Calvin Klein

Ο Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ, ο ηθοποιός που έγινε γνωστός από τον ρόλο του στη σειρά «The Bear», ο οποίος του χάρισε και βραβείο Emmy, συνεργάζεται και πάλι με το brand Calvin Klein, για την denim σειρά και την σειρά εσωρούχων,

Ο Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ εμφανίστηκε και στην spring 2024 καμπάνια του brand, στην οποία ο ηθοποιός είναι γυμνός και φοράει μόνο το εσώρουχο της Calvin Klein. Η καμπάνια αυτή δημιούργησε φρενίτιδα στα social media τον περασμένο Ιανουάριο με το που κυκλοφόρησε και όχι άδικα θα προσθέσουμε.

Στην fall 2024 καμπάνια, η οποία είναι επίσης φωτογραφημένη από τον Μερτ Αλας, ενώ παρουσιάζει τον Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ ως έναν εντελώς cool τύπο με αναφορές στην αμερικάνικη κουλτούρα. Στις φωτογραφίες ο ηθοποιός κάνει ηλιοθεραπεία ή κάθεται δίπλα στην πισίνα και μας δείχνει τα κομμάτια του brand που φοράει.

Jenny.Gr
Calvin Klein

«Η αισθητική της Calvin Klein ήταν πάντα διαχρονική και είναι τέλειο που ξανασυνεργάζομαι μαζί τους και με όλη την δημιουργική ομάδα για αυτή την καμπάνια» αναφέρει ο Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.