ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Κάρα Ντελεβίν γιορτάζει τον μήνα του pride στη νέα καμπάνια της Calvin Klein


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

31 Μαΐου 2024

Η Κάρα Ντελεβίν γιορτάζει τον μήνα του pride στη νέα καμπάνια της Calvin Klein
Instagram/calvinklein
Η Κάρα Ντελεβίν ποζάρει με υπερηφάνεια

Το αμερικάνικο brand Calvin Klein ξεκίνησε ήδη να γιορτάζει τον μήνα του pride -και ας θέλουμε ακόμα μια μέρα για να ξεκινήσει ο Ιούνιος- με μια σειρά από διαφημίσεις στις οποίες εμφανίζεται και το διάσημο μοντέλο και ηθοποιός Κάρα Ντελεβίν . Μέσω αυτής της καμπάνιας το brand θέλει να ενθαρρύνει τους καταναλωτές να ζήσουν την αλήθεια τους, αγαπώντας όποιον θέλουν με μια νέα συλλογή που ταιριάζει απόλυτα στην περίσταση.

Ως ένα από τα κύρια πρόσωπα της καμπάνιας, η Κάρα Ντελεβίν, ποζάρει ως μια σύγχρονη Rosie the Riveter με παρόμοιο τρόπο και αυτοπεποίθηση. Φυσικά και δε θα μπορούσε να είναι διαφήμιση της Calvin Klein αν δεν υπήρχε κάποιο τζιν παντελόνι στον ορίζοντα ή το logo του brand. Εδώ λοιπόν η Κάρα φόρεσε και τα δύο.

Jenny.Gr

Σε μια άλλη φωτογραφία το μοντέλο άφησε στην άκρη το τζιν παντελόνι για χάρη των λευκών εσωρούχων με την χρωματιστή -στα χρώματα του ουράνιου τόξου φυσικά- φάσα. Είδαμε επίσης crop μπλουζάκια, boxers και t-shirts με τις λέξεις «Pride is Freedom» στην πλάτη.

Αφού είδες τη νέα καμπάνια της Calvin Klein, σίγουρα πρέπει να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Εξερεύνησε τον αστρολογικό κόσμο των ζωδίων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.