ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Ο πρώην Sexiest Man Alive, Ίντρις Έλμπα, είναι το νέο πρόσωπο του Calvin Klein


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

31 Ιανουαρίου 2024

Ο πρώην Sexiest Man Alive, Ίντρις Έλμπα, είναι το νέο πρόσωπο του Calvin Klein
Calvin Klein
Ο διάσημος ηθοποιός Ίντρις Έλμπα πρωταγωνιστεί στη νέα ανοιξιάτικη καμπάνια του Calvin Klein και -σίγουρα- θα κάνει αίσθηση

Και η Calvin Klein έκανε για ακόμα μια φορά την τέλεια κίνηση για να γίνει viral. Πώς; Μα φυσικά παρουσιάζοντας την Spring 2024 Menswear καμπάνια της με πρωταγωνιστή τον πρώην Sexiest Man Alive, τον 51χρονο ηθοποιό Ίντρις Έλμπα σε ασπρόμαυρες -και μη- φωτογραφίες, οι οποίες θα παραμείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό μας.

Χωρίς να φωτογραφηθεί με εσώρουχα, όπως ο Τζέρεμι Άλεν στην προηγούμενη καμπάνια του brand, ο Ίντρις Έλμπα φόρεσε ρούχα της συλλογής και κάνοντας τα να φαίνονται πιο cool από ποτέ, όπως την κλασική καμπαρντίνα, το βαμβακερό σατέν bomber jacket και αρκετά ακόμα. Αυτή η καμπάνια ήταν η πρώτη συνεργασία του ηθοποιού με το brand, το οποίο είναι παγκοσμίως γνωστό για τις sexy, καλλιτεχνικές φωτογραφήσεις του.

«Η Spring 2024 menswear συλλογή με ελαφριά πανωφόρια, μοντέρνα ραφή και premium κομμάτια δείχνει τον αβίαστο και έντονο μινιμαλισμό του Calvin Klein. Η Spring 2024 menswear καμπάνια εξερευνά τον κόσμο του Calvin Klein, αναδεικνύοντας δυναμικά ταλέντα σε αυτόνομες φωτογραφίες, οι οποίες επικεντρώνονται στην προσωπικότητα, ξεκλειδώνουν την αυτοπεποίθηση και φανερώνουν όλο το Calvin Klein lifestyle» ανέφερε το Δελτίο Τύπου για την νέα αυτή καμπάνια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.