CELEBRITIES

Η Τζένιφερ Λόπεζ «μυρίζει» καλοκαίρι στο νέο της video clip


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

30 Ιανουαρίου 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ «μυρίζει» καλοκαίρι στο νέο της video clip
Instagram/jlo
Η Τζένιφερ Λόπεζ πέταξε το νυφικό και φόρεσε μαγιό στο νέο video clip της

Μια μικρή γεύση από το νέο video clip της Τζένιφερ Λόπεζ για το νέο remix του single της «Can't Get Enough» πήραμε από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Όχι, αυτή τη φορά δεν έχουμε γάμους, τούρτες, ποτά και νυφικά, αλλά πολλά sexy looks με την διάσημη τραγουδίστρια.

Ένα από τα looks που μας άρεσε πολύ ήταν το μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι. Κλασικό στιλ με τριγωνικό top και μεταλλικό κρίκο στη μέση, το οποίο προβλέπεται να γίνει ανάρπαστο το καλοκαίρι. Το κάτω μέρος ήταν στην ίδια φιλοσοφία, ενώ το καπέλο και οι κρίκοι ολοκλήρωσαν την εικόνα. Το ίδιο sexy μπικίνι είδαμε και σε ένα ακόμα πλάνο δίπλα στην πισίνα, αλλά αυτή τη φορά σεταρίστηκε με ένα μαύρο διάφανο μακρυμάνικο ζακετάκι, naked παπούτσια και φυσικά το ποτό της, Delola. Φυσικά δε θα έλειπε το χρώμα της χρονιάς από αυτό το video clip, γιατί η Τζένιφερ ξέρει. Μια κόκκινη λάτεξ καπαρντίνα -που ζηλέψαμε- συνδυασμένη με παγιέτες και κορσέ θα μας στοιχειώνει για καιρό. Go Τζένιφερ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.