CELEBRITIES

Cara Delevingne: «Η σεξουαλικότητα μου είναι ένα εκκρεμές που ταλαντεύεται»


The Jennettes

22 Ιουνίου 2021

Cara Delevingne: «Η σεξουαλικότητα μου είναι ένα εκκρεμές που ταλαντεύεται»
Η Cara Delevingne περιέγραψε τη σεξουαλικότητά της ως «εκκρεμές». Το 28χρονο μοντέλο είπε ότι  η σεξουαλικότητα της αλλάζει συνεχώς και μίλησε για το πόσο πιο άνετα αισθάνεται τώρα με αυτό από ό,τι στο παρελθόν. 

Η Cara Delevingne περιέγραψε τη σεξουαλικότητά της ως «εκκρεμές». Το 28χρονο μοντέλο είπε ότι  η σεξουαλικότητα της αλλάζει συνεχώς και μίλησε για το πόσο πιο άνετα αισθάνεται τώρα με αυτό από ό,τι στο παρελθόν. 

Μιλώντας κατά τη διάρκεια ενός Pride επεισοδίου του podcast «Make It Reign» με τον Josh Smith, η Cara αποκάλυψε ότι όταν ήταν νεότερη αισθανόταν ντροπή με τη σεξουαλικότητάς της, αλλά τώρα έχει μάθει να αγκαλιάζει τον πραγματικό της εαυτό.

Το μοντέλο είχε μια σειρά από διάσημα ειδύλλια μέσα στα χρόνια, ενώ χώρισε από την Ashley Benson τον Απρίλιο του περασμένου έτους μετά από διετή σχέση. Έχει επίσης συνδεθεί ερωτικά στο παρελθόν με την Paris Jackson, την μουσικό St. Vincent, την ηθοποιό Michelle Rodriguez, τον Jake Bugg και τον Harry Styles

Η Cara δήλωσε, «Ο τρόπος που ορίζω τον εαυτό μου αλλάζει συνεχώς, πότε είμαι πανσεξουαλική, πότε αμφιφυλόφιλη - δεν ξέρω πραγματικά. Είναι σαν ένα εκκρεμές που ταλαντεύεται, μόνο που τώρα νιώθω πολύ πιο άνετα με το να είμαι αμφιφυλόφιλη από ό, τι στο παρελθόν. Αισθάνομαι ότι επειδή καταπίεζα για καιρό τα συναισθήματα μου, την επιθυμία μου και την αγάπη μου για τις γυναίκες, η σεξουαλικότητα μου για ένα διάστημα είχε στραφεί μόνο προς αυτές, αλλά τώρα αλλάζει συνεχώς. Νιώθω πολύ πιο ελεύθερη, πριν σκεφτόμουν, «ω, είμαι γκέι» και ντρεπόμουν γι’αυτό».

Πέρυσι, η Cara λίγες εβδομάδες μετά τον χωρισμό της από την Ashley, ανακοίνωσε δημόσια ότι ορίζεται ως πανσεξουαλική. Η πανσεξουαλικότητα ορίζεται ως «η σεξουαλική, ρομαντική ή συναισθηματική έλξη προς τους ανθρώπους ανεξαρτήτως φύλου ή ταυτότητας φύλου».

Κατά τη διάρκεια του podcast, το μοντέλο μίλησε και για το τι σημαίνει Pride για εκείνη.

«Νομίζω ότι το Pride πρέπει να έχει να κάνει απλά με την αγάπη, την αγάπη για τον σύντροφό σας, την αγάπη για τον γείτονά σας, την αγάπη για τον εαυτό σας που είναι το πιο σημαντικό, και την αγάπη ανθρώπων που δεν γνωρίζετε καν. Δεν χρειάζεται να είναι κάτι για το οποίο μιλάς ή να έχει απαραίτητα να κάνει με κάποια σχέση. Μπορεί να αφορά απλά έναν ξένο, ξέρεις, το να έχεις ενσυναίσθηση και συμπόνια για όλους τους ανθρώπους», είπε.

Η Cara είχε την πρώτη της σχέση με γυναίκα όταν ήταν 18 ετών. Τότε ήταν και που αποκάλυψε στον πατέρα της την προτίμηση της για το ίδιο φύλο, αμέσως μετά την πρώτη της ερωτική απογοήτευση και όπως είπε η ίδια της έκανε ιδιαίτερη έκπληξη η στοργή που έδειξε. «Θυμάμαι ότι μου έδωσε μια αγκαλιά και άρχισα να κλαίω τόσο πολύ. Είπα «Αυτή η κοπέλα μου ράγισε την καρδιά». Σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή, ότι μπορεί να με πετάξει έξω. Ήμουν τόσο φοβισμένη. Ήμουν ειλικρινά τρομοκρατημένη. Και τότε εκείνος είπε, «Τότε δεν αξίζει την ενέργεια σου. Αξίζεις να σε αγαπάνε». Ήταν τόσο γλυκός, θα μπορούσα να κλάψω ξανά τώρα», εξομολογήθηκε σε συνέντευξη της στο Variety την περασμένη χρονιά. 
 

Δείτε ακόμη: Οι πιο αξιομνημόνευτες εμφανίσεις της Cara Delevingne στο κόκκινο χαλί

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.