ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Μπιγιονσέ, Σουίφτ, Γράντε, Τζένερ: Σωσίες τους σε καμπάνια προκαλούν αντιδράσεις


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

30 Μαΐου 2024

Μπιγιονσέ, Σουίφτ, Γράντε, Τζένερ: Σωσίες τους σε καμπάνια προκαλούν αντιδράσεις
Instagram/alexanderwangny
Σωσίες σε καμπάνια; Κάπου ακούγεται η Αμαλία από τη σειρά Παρά Πέντε να φωνάζει «Ε ρε μηνύσεις που θα πέσουν»

Η νέα καμπάνια του luxury brand Alexander Wang έχει προκαλέσει αντιδράσεις στα social media και όχι μόνο. Στη νέα αυτή βίντεο-καμπάνια, η οποία αναρτήθηκε στο Instagram του brand βλέπουμε 4 κυρίες που από τη μια τις γνωρίζουμε καλά, αλλά από την άλλη δεν τις ξέρουμε καθόλου. Τι συμβαίνει;

Τίποτα. Δεν έχουμε πάθει κάποια ομαδική παραίσθηση, απλά οι κυρίες που εμφανίζονται στην καμπάνια του Alexander Wang είναι σωσίες εξαιρετικά διάσημων γυναικών, της Τέιλορ Σουίφτ, της Μπιγιονσέ, της Αριάνα Γκράντε και της Κάιλι Τζένερ. Μας ακούγεται παράλογο; Μπορεί και να είναι. Στην βίντεο-καμπάνια λοιπόν βλέπουμε τις 4 σωσίες να διαφημίζουν τη νέα έκδοση της it-bag του 2010 Rocco, που τώρα πλέον ονομάζεται Ricco, δείχνοντας στην κάμερα το edgy στιλ της τσάντας, το δερμάτινο λουράκι και φυσικά τα ασημένια studs στον πάτο.

Το caption της ανάρτησης έχει τίτλο «100% πιστοποιημένο αυθεντικό» και τα σχόλια από κάτω πέφτουν βροχή, με το αγαπημένο μας να είναι το «Celebrities από το Shein».

Δεν είναι η πρώτη φορά όμως που βλέπουμε σωσίες σε καμπάνια, μιας και το Forever2, πίσω το μακρινό 2019, είχε χρησιμοποιήσει ένα μοντέλο που έμοιαζε πάρα πολύ στην τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε. Βέβαια η Αριάνα μήνυσε την εταιρία fast fashion και κέρδισε 10 εκατομμύρια δολάρια από αυτό. Μήπως θα έχει πρόβλημα και ο Αλεξάντερ Ουάνγκ; Μήπως ήρθε η στιγμή να ξαναέρθει κοντά με τον δικηγόρο του; Διότι μη ξεχνάμε πως ο σχεδιαστής, που κάποτε ήταν το «χρυσό παιδί» της Νέας Υόρκης έπεσε από το βάθρο του μετά από μια σειρά καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση. Ήταν λοιπόν ένα marketing trick για περισσότερη δημοσιότητα; Ναι. Μιλάμε όλοι για αυτό σήμερα; Ναι. Τον νοιάζει αν θα πληρώσει εκατομμύρια; Μπορεί και ναι, αλλά μπροστά στη δόξα, τι είναι το χρήμα;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.