CELEBRITIES

Αριάνα Γκράντε: Πόσο θα πληρώσει τελικά το διαζύγιο από τον Ντάλτον Γκόμεζ;


JTeam

7 Οκτωβρίου 2023

Αριάνα Γκράντε: Πόσο θα πληρώσει τελικά το διαζύγιο από τον Ντάλτον Γκόμεζ;
Instagram/arianagrande
Η Αριάνα Γκράντε θα πληρώσει αρκετά, σύμφωνα με το προγαμιαίο σύμφωνο

Η διάσημη pop τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε, μετά από μερικές εβδομάδες αφού έκανε αίτηση διαζυγίου, κατέληξε σε διακανονισμό με τον πρώην σύζυγό της, κτηματομεσίτη Ντάλτον Γκόμεζ για τα οικονομικά τους.

Η Αριάνα και ο Ντάλτον είχαν υπογράψει -φυσικά- προγαμιαίο σύμφωνο. Από αυτό λοιπόν βγαίνει πως η τραγουδίστρια θα καταβάλει το ποσό των 1.250.000 δολαρίων στον πρώην σύζυγό της. Αυτό το ποσό όμως, σύμφωνα με το TMZ, είναι αφορολόγητο.

Επίσης η συμφωνία αναφέρει πως ο Ντάλτον θα πάρει το 50% των χρημάτων από την πώληση του σπιτιού στο οποίο ζούσαν στο Λος Άντζελες. Τέλος, η Αριάνα θα πληρώσει έως και 25.000 δολάρια, για την αμοιβή των δικηγόρων του πρώην συζύγου της.

«Υπάρχει ακόμη αμοιβαία αγάπη και σεβασμός ανάμεσα στην Αριάνα και τον Ντάλτον και ήθελαν να σιγουρευτούν ότι όλα θα γίνουν σωστά», δήλωσε πηγή από το περιβάλλον τους που επικαλείται το TMZ.

Η σχέση της Αριάνα Γκράντε και του Ντάλτον Γκόμεζ ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2020 και τον Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους. Ο γάμος έγινε τον Μάιο του 2021, σε κλειστή τελετή. Τον προηγούμενο μήνα η Αριάνα όμως έκανε αίτηση διαζυγίου. Ο διακανονισμός του ζευγαριού έχει κατατεθεί σε δικαστήριο και αναμένεται η έγκριση δικαστή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.