CELEBRITIES

Η Μπιγιόνσε στο εξώφυλλο του W Magazine ως high-fashion καουμπόισσα


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

1 Απριλίου 2024

Η Μπιγιόνσε στο εξώφυλλο του W Magazine ως high-fashion καουμπόισσα
W Magazine/Pamela Hanson
Η Μπιγιόνσε φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του W Magazine

Η διάσημη τραγουδίστρια Μπιγιονσέ, μετά την ανακοίνωση του νέου της country άλμπουμ στο Super Bowl του 2024, άλλαξε σχεδόν ολοκληρωτικά την εικόνα της αστραφτερής ντίβας. Η Μπιγιονσέ ντύθηκε με κομμάτια που παραπέμπουν στην Άγρια Δύση και στους καουμπόηδες, λόγω του Cowboy Carter. Σπιρούνια, καουμπόικα καπέλα, bolo γραβάτες για το νέο αυτό εγχείρημα. Τώρα που το νέο άλμπουμ κυκλοφόρησε ολόκληρο όμως, η τραγουδίστρια ενσωμάτωσε όλη την country φιλοσοφία εκτός από τη μουσική της και στις ενδυματολογικές της επιλογές με αποκορύφωμα τη φωτογράφισή της για το εξώφυλλο του W Magazine.

Jenny.Gr
W Magazine/Pamela Hanson

Φυσικά και η κυκλοφορία του άλμπουμ -στις 29 Μαρτίου- συνέπεσε με το εξώφυλλο του W για το τεύχος Απριλίου. Μια εξαιρετική δουλειά από την Πάμελα Χάνσον πίσω από την κάμερα και στιλίστριες την αρχισυντάκτρια του W magazine και την Σιόνα Τουρίνι, η οποία έχει ξαναντύσει την Μπιγιονσέ στην περιοδεία της. Η φωτογράφιση είχε προφανώς country χαρακτήρα, αλλά με την πινελιά της τραγουδίστριας, που ό,τι πιάνει γίνεται χρυσός, η high-fashion αίσθηση ήταν διάχυτη. Είδαμε κομμάτια από τον Alexander McQueen, τη Gucci, Proenza Schouler, Chloé και άλλων μεγάλων brand να συνδυάζονται αριστοτεχνικά μεταξύ τους με το αποτέλεσμα να δικαιώνει τους συμμετέχοντες. Το boho style επέστρεψε για τα καλά και η Μπιγιονσέ το απογειώνει μέσα από την Άγρια Δύση.

Δες στην παρακάτω gallery όλη της φωτογράφιση!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.