CELEBRITIES

Ο Ντρέικ πόνταρε 1,15 εκατ. δολάρια για τον αγώνα του Super Bowl αλλά δεν θα κρατήσει τα χρήματα


JTeam

13 Φεβρουαρίου 2024

Ο Ντρέικ πόνταρε 1,15 εκατ. δολάρια για τον αγώνα του Super Bowl αλλά δεν θα κρατήσει τα χρήματα
IG @drake
Αν προλαβαίνεις την συναυλία του στο Σεντ Λιούς, έχει πιθανότητα να κερδίσεις 2,3 εκατομμύρια δολάρια

Ο διάσημος και δισεκατομμυριούχος ράπερ Ντρέικ, έχει μια ιδιαίτερη συμπάθεια στα στοιχήματα. Μπορεί να μην του βγαίνουν πάντα, άλλα όταν του βγαίνουν, τα ποσά που εισπράττει ζαλίζουν. Το στοίχημα για τον Ντρέικ δεν είναι τρόπος να βγάλει ακόμη περισσότερα χρήματα, αλλά είναι μια καλή αφορμή για να ανεβάζει στόρι τα υπέρογκα ποσά που ποντάρει και είτε τα κερδίζει, είτε τα χάνει.

Από το Super Bowl φυσικά δεν θα μπορούσε να μην στοιχηματίσει. Και όπως είπε δεν θα μπορούσε να πάει ενάντια στους swifties δηλαδή στην ενάντια στην ομάδα των Kansas City Chiefs.

Οι Chiefs τον δικαίωσαν πάντως αφού πόνταρε στη νίκη, την οποία κατέκτησαν. Και μιλώντας για πονταρίσματα, ένα από αυτά άγγιξε τα 1,15 εκατομμύρια δολάρια. Το πόσο που επιστρέφει στον Ντρέικ είναι τα 2,3 εκατομμύρια δολάρια, τα οποία όμως δεν θα κρατήσει ο ίδιος.

«Αν κερδίσω, κάποιος θα γίνει σούπερ τυχερός αύριο», έγραψε σε ανάρτησή του, προαναγγέλλοντας ότι θα δώσει τα χρήματα κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στο Σεντ Λιούς.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.