UPDATE #NOW

Μπιγιόνσε: Επιστρέφει στη διεθνή μουσική σκηνή με δυο τραγούδια από το νέο της άλμπουμ


JTeam

12 Φεβρουαρίου 2024

Μπιγιόνσε: Επιστρέφει στη διεθνή μουσική σκηνή με δυο τραγούδια από το νέο της άλμπουμ
IG @beyonce
Η Μπιγιόνσε ξέρει από αιφνιδιασμούς και το κάνει με τον καλύτερο τρόπο

Πήρε τον χρόνο της, αφοσιώθηκε για λίγο στον εαυτό της και την οικογένεια της και πλέον είναι έτοιμη να επανέλθει στη διεθνή μουσική σκηνή. Ο λόγος για την Μπιγιόνσε, η οποία μετά την πετυχημένη και φαντασμαγορική περιοδεία της, συνεχίζει τον θρίαμβο της με νέο άλμπουμ.

Όλα δείχνουν πως για το νέο της άλμπουμ, η σούπερσταρ θα εστιάσει σε country ήχου. Αυτό δείχνουν και τα δυο νέα τραγούδια που κυκλοφόρησαν αιφνιδιαστικά από την ίδια. Το πρώτο κομμάτι, με τίτλο “Texas Hold ‘Em”, θυμίζει το τραγούδι της Beyoncé “Daddy Lessons” του 2016 από το άλμπουμ της Lemonade.

Το εξώφυλλο του single δείχνει την Beyoncé να φοράει έναν μεταλλικό θώρακα, μαζί με ένα μαύρο καουμπόικο καπέλο, μεγάλα σκουλαρίκια και μια μαύρη ζώνη που ολοκληρώνεται με ένα κρεμαστό ασημένιο κομμάτι σε σχήμα καρδιάς να καλύπτει το κάτω μέρος του σώματος της.

Jenny.Gr
IG @beyonce

Το δεύτερο τραγούδι, το “16 Carriages”, είναι άλλο ένα κομμάτι με country-απόχρωση. “Δεκαέξι άμαξες οδηγούν μακριά, ενώ τις βλέπω να οδηγούν με τα όνειρά μου μακριά / Στο καλοκαιρινό ηλιοβασίλεμα σε μια ιερή νύχτα / Σε έναν μακρύ πίσω δρόμο, όλα τα δάκρυα που βρίσκω“, τραγουδά η σταρ.

Στο εξώφυλλο αυτού του τραγουδιού, η Beyoncé ποζάρει σε ασπρόμαυρο φόντο. Φορά ένα μαύρο καουμπόικο καπέλο και έχει ένα bob κούρεμα που παραπέμπει σε παλιότερη δεκαετία.