ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Rosalía είναι η νέα global ambassador του οίκου Dior


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

16 Μαΐου 2024

Η Rosalía είναι η νέα global ambassador του οίκου Dior
Dior
Η τραγουδίστρια Rosalía τώρα και στη Dior

Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Rosalía έγινε η νέα global ambassador του οίκου μόδας Dior, κάνοντας το ντεμπούτο της σε αυτή τη θέση με μια καμπάνια για την τσάντα Lady Dior. Η τσάντα αυτή θεωρείται ένα σύμβολο θηλυκότητας και αριστοτεχνικής κατασκευής και η creative director του οίκου την φέρνει στην επιφάνεια αρκετά συχνά, δηλώνοντάς την ως «βράχο» του οίκου.

Jenny.Gr
Dior

Για να γιορτάσουν αυτή την σημαντική ανακοίνωση, η Rosalía φωτογραφήθηκε από τον Κόλιε Σορ σε μια σειρά από πορτραίτα που εξερευνούν «τη βαθιά ένταση του μαύρου και του λευκού». Η καλλιτέχνις φωτογραφήθηκε μόνο με ένα μικρόφωνο και ένα πιάνο, δίπλα φυσικά από την θρυλική Lady Dior τσάντα.

Μέχρι στιγμής λίγα είναι γνωστά για τον ρόλο της Rosalía ως ambassador του οίκου Dior, αλλά σίγουρα θα τη δούμε σε αρκετές καμπάνιες και να φοράει ρούχα του brand στο κόκκινο χαλί και όχι μόνο.

Jenny.Gr
Dior

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.