ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Ναόμι Κάμπελ φοράει μετά από 28 χρόνια το ίδιο φόρεμα και μας αρέσει πολύ


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

16 Μαΐου 2024

Η Ναόμι Κάμπελ φοράει μετά από 28 χρόνια το ίδιο φόρεμα και μας αρέσει πολύ
SPLASH via Ideal Image
Το διάσημο μοντέλο Ναόμι Κάμπελ «έκλεψε» όλα τα φλας στην πρεμιέρα της ταινίας Furiosa: A Mad Max Saga στο Φεστιβάλ των Καννών

Το Φεστιβάλ των Καννών ξεκίνησε και όλα τα φώτα έχουν στραφεί στην λαμπερή αυτή εκδήλωση και φυσικά στις παρουσίες στο κόκκινο χαλί. Στην πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας Furiosa: A Mad Max Saga φυσικά και θαυμάσαμε την πρωταγωνίστρια Αν Τέιλορ Τζόι με το custom Dior της φόρεμα, αλλά δεν μπορέσαμε να πάρουμε τα μάτια μας πάνω από τη Ναόμι Κάμπελ και την elevated ενδυματολογική της επιλογή.

Jenny.Gr
SPLASH via Ideal Image

Το μοντέλο απέδειξε πως ένα καλό, ποιοτικό και έξυπνο ρούχο πάντα θα είναι στιλάτο και σύγχρονο. Η Ναόμι λοιπόν επέλεξε να φορέσει στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας ένα vintage Chanel couture φόρεμα σε μαύρο χρώμα και λεπτομέρειες από πέρλες στους ώμους. Διαφάνειες σε ρίγες και λαμπερές παγιέτες μας έκαναν να αναφωνήσουμε «Μπράβο Ναόμι!».

Το εντυπωσιακό όμως της υπόθεσης δεν ήταν το πόσο ωραίο ήταν το ρούχο, το εξαιρετικό styling -του Λο Ρόουτς- ή το πόσο θεότητα ήταν Ναόμι μέσα σε αυτό, αλλά το γεγονός ότι αυτό το φόρεμα ήταν από τη συλλογή του Καρλ Λάγκερφελντ το 1996 και η Ναόμι Κάμπελ ήταν αυτή που το φόρεσε στο show πριν 28 χρόνια. Αυτή τη φορά όμως αποφάσισε να μη φορέσει το μαύρο μεσοφόρι και να αφήσει τα πόδια της ακάλυπτα.

Jenny.Gr
SPLASH via Ideal Image

Jenny.Gr
GETTY IMAGES

Αφού διάβασες τι φόρεσε η Ναόμι Κάμπελ, σίγουρα πρέπει να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Εξερεύνησε τον αστρολογικό κόσμο των ζωδίων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.