CELEBRITIES

«Ευλογημένη» νιώθει η Ναόμι Κάμπελ - Οι σπάνιες φωτογραφίες με τα παιδιά της


JTeam

12 Μαΐου 2024

«Ευλογημένη» νιώθει η Ναόμι Κάμπελ - Οι σπάνιες φωτογραφίες με τα παιδιά της
Η γαζέλα του μόντελινγκ μοιράστηκε τα ωραιότερα οικογενειακά στιγμιότυπα στα social media

Η Ναόμι Κάμπελ φαίνεται πως περνάει την πιο εξωστρεφή της φάση, τουλάχιστον στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

Και έχουμε το μεγαλύτερο επιχείρημα για να το πιστεύουμε. Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά τα οικογενειακά στιγμιότυπα που μοιράστηκε με τα εκατομμύρια followers της.

Ναι, κι όμως. Η διασημότερη γαζέλα του μόντελινγκ έκανε ένα διάλειμμα από όσα ανέβαζε μέχρι τώρα, συνήθως πράγματα για τη δουλειά της, καμπάνιες και επαγγελματικές φωτογραφήσεις και πόσταρε μια σειρά από υπέροχα ενσταντανέ συντροφιά με τα παιδιά της.

Και οι τρεις θαυμάζουν το ηλιοβασίλεμα, αυτή την τέλεια ώρα όπου ο ήλιος βουτάει στη θάλασσα -ναι, έχουν και θάλασσα όπως βλέπεις στις φωτογραφίες.

Η Ναόμι Κάμπελ κρατάει στην αγκαλιά της τον γιο της, ο οποίος είναι ενός έτους και με το χέρι την κόρη της.

Στη λεζάντα μάλιστα της δημοσίευσης, το... μια φορά μοντέλο, πάντα μοντέλο, έγραψε μια μόλις λέξη. Απλή, λιτή αλλά τόσο το δε πόιοντ... «Ευλογημένη».

Δες το ποστ της Ναόμι Κάμπελ:

Η μητρότητα στη ζωή της:

Η Ναόμι Κάμπελ, οπως σε έχουμε ενημέρωσει, έχει αποκτήσει και τα δύο παιδιά της μέσω παρένθετης μητέρας.

Η ίδια είχε δηλώσει παλαιότερα: «Πάντα ήξερα πως κάποια μέρα θα γινόμουν μητέρα, όμως είναι η μεγαλύτερη χαρά που μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Είμαι τυχερή που την έχω και το ξέρω αυτό».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.