ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Calvin Klein επιστρέφει στις πασαρέλες με νέα creative director


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

4 Ιουνίου 2024

Η Calvin Klein επιστρέφει στις πασαρέλες με νέα creative director
Instagram/veronicaleoni
Η Βερόνικα Λεόνι είναι η νέα creative director της Calvin Klein Collection

Το αμερικάνικο brand Calvin Klein επιστρέφει στις πασαρέλες μετά από πέντε χρόνια απουσίας, αφού πρώτα απέκτησε μια νέα creative director και επανασύστησε την Collection, η οποία έκλεισε το 2019. Η Βερόνικα Λεόνι λοιπόν ανέλαβε τον σημαντικό ρόλο της creative director και θα παρουσιάσει την πρώτη συλλογή για το brand το 2025.

Jenny.Gr

Calvin Klein Spring Summer 2019

SPLASH via Ideal Image

«Είμαστε περήφανοι που έχουμε την Βερόνικα ως creative director της Collection, την κορυφαία έκφραση της Calvin Klein. Ήταν εμφανές από τις πρώτες μας συζητήσεις ότι ό,τι είχε κάνει μέχρι στιγμής η Βερόνικα της προετοίμαζε για αυτή τη στιγμή και την ευκαιρία να καθορίσει τη νέα εποχή της Calvin Klein».

Η Βερόνικα Λεόνι ήταν φιναλίστ για το LVMH Prize και ιδρύτρια του brand Quira, είναι γνωστή για τις μινιμαλιστικές συλλογές τις οποίες παρουσίασε στο Milan Fashion Week και πούλησε παγκοσμίως. Στο παρελθόν είχε εργαστεί στενά με τη Φίμπι Φίλο, εργάστηκε στον οίκο Jil Sander, στη Celine, Moncler και φυσικά στην άκρως μινιμαλιστική The Row. Η Λεόνι ξεκινά τον Σεπτέμβριο και η πρώτη συλλογή της Calvin Klein Collection θα παρουσιαστεί το 2025.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.