ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Φρύδια: Οι updated τάσεις για τον χειμώνα του 2024


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

25 Οκτωβρίου 2024

φρυδια τάσεις χειμώνας 2024
IG @rosiehw
Εξαιρετικά λεπτά ή πυκνά; Καλά καθορισμένα ή ατημέλητα; Ποιο στιλ και σχήμα φρυδιών είναι στη μόδα αυτή τη στιγμή;

Tα φρύδια ήταν πάντα οι πρωταγωνιστές του μακιγιάζ, γιατί από μόνα τους (ιδίως αν είναι ενισχυμένα) μπορούν να δώσουν την απαραίτητη ένταση στο βλέμμα. Αλλά ποια στιλ και σχήμα πρέπει να επιλέξουμε αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με τις τρέχουσες τάσεις; Και πώς πρέπει να περιποιούμαστε τα φρύδια μας για να αποφύγουμε λάθη που θα «κοστίσουν» στο αποτέλεσμα που θέλουμε να έχουμε;

φρυδια τάσεις χειμώνας 2024
IG @rosiehw

Τα φρύδια που είναι στη μόδα αυτή τη στιγμή

Τα φρύδια, σύμφωνα με τις τάσεις του χειμώνα 2024, είναι ακόμα γεμάτα και πυκνά, αλλά δεν είναι πλέον ακατάστατα. Γίνονται καλά καθορισμένα και τέλεια γεωμετρικά. Αυτό που τα διαφοροποιεί ιδιαίτερα από προηγούμενες τάσεις είναι το ελαφρώς λαμπερόφινίρισμα, που μπορούμε να πετύχουμε με ένα τζελ φρυδιών και κεριά με διάφανη υφή. Πώς χρησιμοποιούνται; Πρώτα απ 'όλα, εάν υπάρχει κάποιο κενό, πρέπει να γεμιστεί προσεκτικά χρησιμοποιώντας ένα μολύβι σε απόχρωση αντίστοιχη με το φυσικό χρώμα της τρίχας μας. Σε αυτό το σημείο, μπορούμε να εφαρμόσουμε το τζελ φρυδιών ή το κερί. Αν αναζητάμε ένα φυσικό αποτέλεσμα, πρέπει να ακολουθήσουμε πιστά το σχήμα των φρυδιών μας. Όμως, για να ανοίξουμε το βλέμμα μας και να δημιουργήσουμε ένα lifting effect μπορούμε να τα διαμορφώσουμε εκ νέου, ακολουθώντας μια πιο ανοδική πορεία.

φρυδια τάσεις χειμώνας 2024
IG @rosiehw

Η φροντίδα των φρυδιών

Όσον αφορά στη φροντίδα των φρυδιών, το brow lamination εξακολουθεί να παραμένει η πιο δημοφιλής επαγγελματική θεραπεία, ιδανική αν θέλουμε να έχουμε πάντα ένα καλά καθορισμένο και πυκνό εφέ στα φρύδια. Το τελικό αποτέλεσμα είναι αυτό των πάντα περιποιημένων και καλοχτενισμένων φρυδιών. Πρέπει να γίνεται αποκλειστικά από ειδικό και διαρκεί περίπου 4-6 εβδομάδες. Εναλλακτικά, στο σπίτι, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε προϊόντα που μιμούνται τα αποτελέσματα του lamination. Πρόκειται για φόρμουλες που σκουραίνουν ελαφρώς το τόξο των φρυδιών και ταυτόχρονα στερεώνουν τις τρίχες στο επιθυμητό σημείο. Αλλά, προφανώς, μετά τον καθαρισμό της επιδερμίδας, αυτού του είδους προϊόντα αφαιρούνται.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.