ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Botox Brow Lift: Η ελάχιστα επεμβατική μέθοδος που χαρίζει νεανικό και ξεκούραστο βλέμμα


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

17 Οκτωβρίου 2024

μποτοξ φρυδια
IG @ginemargrethe
Τα φρύδια ανυψώνονται και το βλέμμα δείχνει άμεσα πιο φωτεινό και ξεκούραστο

Όταν ακούμε τον όρο «Brow Lift», το μυαλό μας πηγαίνει στην τεχνική ανόρθωσης των φρυδιών που αποκαθιστά το τόξο τους και χαρίζει πιο ζωηρό και ξεκούραστο βλέμμα. Πρόκειται όμως για μια τεχνική που απαιτεί τακτικές επαναλήψεις με σκοπό να συντηρείται το αποτέλεσμα. Αν μια γυναίκα ψάχνει για μια πιο μόνιμη λύση, αξίζει να στέψει την προσοχή της στο «Botox Brow Lift».

Πρόκειται για μια εναλλακτική θεραπεία Botox που στοχεύει στην ανόρθωση των φρυδιών. Πώς λειτουργεί; Xαλαρώνει συγκεκριμένους μύες του προσώπου που συνήθως τραβούν τα φρύδια προς τα κάτω, επιτρέποντας έτσι στους μύες που ανυψώνουν τα χαρακτηριστικά να κινητοποιηθούν. Ο μετωπιαίος μυς είναι ίσως ο πιο σημαντικός μυς από αυτή την άποψη, καθώς είναι υπεύθυνος για την ανύψωση των φρυδιών.

μποτοξ φρυδια
IG @ginemargrethe

Τα οφέλη του Botox Lift Brow

Ελάχιστα επεμβατική μέθοδος: Είναι τέλειο για όποια γυναίκα αναζητά μια μη χειρουργική, ελάχιστα επεμβατική εναλλακτική για να ανυψώσει τα φρύδια του.

«Ανοίγει» τα άνω βλέφαρα: Κάθε άτομο έχει διαφορετικό τόξο και ανατομία όχι μόνο του φρυδιού αλλά και του άνω βλεφάρου και των ματιών του. Λόγω πολλών διαφορετικών παραγόντων - ανάμεσά τους η κληρονομικότητα, είναι σύνηθες για να παρατηρούμε περίσσεια δέρματος στο σημείο των άνω βλεφάρων. Επομένως, ανάλογα με την ανατομία και τους στόχους κάθε ασθενούς, μπορεί να επωφεληθεί από τη θεραπεία ανασηκώνοντας απλώς το φρύδι. Τα μάτια δείχνουν άμεσα πιο ανοιχτά, «ξύπνια» και ανανεωμένα.

Δημιουργεί συμμετρία: Όταν σκεφτόμαστε τις κλασικές αναλογίες όσον αφορά τα φρύδια, συνήθως το μεγαλύτερο σημείο ανύψωσης του τόξου του φρυδιού είναι μεταξύ της έσω ίριδας του ματιού και της πιο πλευρικής όψης του τριχωτού μέρους του φρυδιού. Το Botox Brow Lift μπορεί να βοηθήσει να επιτύχoυμε μια νέα ή διαφορετική εμφάνιση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.