ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Η αισθητικός μου: Σύσφιξη προσώπου με μικρορεύματα


17 Ιανουαρίου 2013

Ανώδυνη αναγέννηση: Caci Ultra.

Είναι αναμφισβήτητη η ευεργετική δράση των μικρορευμάτων στη διέγερση των μυών του προσώπου. Παρότι η θεραπεία αυτή εφαρμόζεται χρόνια, κατ΄ αρχήν στην ιατρική και δευτερευόντως στην αισθητική, η εξέλιξή της τεχνολογίας την καθιστά όλο και πιο αποτελεσματική. Το CACI ULTRA θεωρείται διεθνώς το πλέον εξελιγμένο μηχάνημα μικρορευμάτων, το οποίο και χρησιμοποιεί στο Ινστιτούτο της, η φυσικοθεραπεύτρια-αισθητικός Μαίρη Αργείτου, απόδειξη ότι δεν εφησυχάζει ποτέ και ακολουθεί πάντα τις νέες, ασφαλείς, μεθόδους.

Το CACI ULTRA (Computer Aided Cosmetology Instrument) προσφέρει ΜΗ χειρουργικό lifting στο πρόσωπο ενώ ταυτόχρονα αποτελεί και το ιδανικό μηχάνημα συντήρησης των αποτελεσμάτων του χειρουργικού lifting. Εκτός από μικρορεύματα διαθέτει και συσκευή υπερήχων και Laser, παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα ακόμη πιο ολοκληρωμένης και αποτελεσματικής θεραπείας, τόσο σε επίπεδο αισθητικής όσο και φυσικοθεραπείας.

Σύντομη ιστορική αναδρομή:

Τα μικρορεύματα χρησιμοποιήθηκαν πριν από 25-30 χρόνια για θεραπευτικούς σκοπούς, όπως είναι οι κακώσεις νεύρων, οι παρέσεις μυών καθώς και σε φλεγμονές, σε χειρουργημένους τραυματισμένους ιστούς , σε εγκαύματα κλπ. Οι θεραπευτικές τους ιδιότητες συνέβαλαν στη χρήση τους και στην αισθητική ιατρική.

Αξίζει λοιπόν να γνωρίζεται τις ευεργετικές επιδράσεις των μικρορευμάτων στους ιστούς:

1) Τόνωση της κυκλοφορίας

2) Επανεκπαίδευση των μυών

3) Ιοντοφόρεση: διείσδυση προϊόντων

4) Αύξηση φυσικής παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης

5) Αύξηση της πρωτεϊνοσύνθεσης, γλυκονογένεσης και διαπερατότητας της κυτταρική,ς μεμβράνης

6) Αύξηση της δράσης των μιτοχονδρίων (ATP)

7) Διάσπαση του σκληρού κολλαγόνου.

Ιδανική επιλογή για τους μύες του προσώπου που είναι πιο λεπτοί, αφού δεν προκαλείται καμία κάκωση. Το CACI ULTRA είναι ένας συνδυασμός τριών τεχνικών και για αυτό ακόμη πιο αποτελεσματικός: μικρορεύματα, υπέρηχοι και θεραπεία φωτός λειτουργούν όλα υπέρ της σύσφιγξης της επιδερμίδας μας. Η θεραπεία αποτελείται από τα εξής στάδια:

1) Πήλιγκ προσώπου με υπέρηχα, 2)Gliding Golgi για τόνωση των μυών

3) Quickstroke για ενίσχυση της αντανακλαστικής σύσπασης των μυών,

4) Θεραπεία φωτός (Laser) και μικρορεύματα > εδώ έχουμε δύο επιλογές: το κόκκινο φως που διεγείρει την παραγωγή του κολλαγόνου, βοηθά στην επούλωση πληγών και στη λείανση των ρυτίδων και το μπλε φως, το οποίο καταπραΰνει , κατευνάζει τις φλεγμονές, σκοτώνει το βακτηρίδιο της ακμής και έχει ισχυρές αντισηπτικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες.

5) Μικρό-μασάζ και τόνωση του κυκλοφορικού με υπερήχους, και

6) Βαθιά ενυδάτωση του δέρματος με υπερήχους, με τη διαδικασία της φωνοφόρεσης.

Ο προτεινόμενος αριθμός συνεδριών κυμαίνεται από τις 8 ως τις 16, ενώ στη φάση της συντήρησης χρειάζεται μια επίσκεψη ανά 4 εβδομάδες. Σε νεότερες ηλικίες όπως 35 ετών και άνω, ενδείκνυται προληπτικά με μία θεραπεία τον μήνα για την αποφυγή της χαλάρωσης , ειδικά για την ρινογενειακή και για τις ρυτίδες γύρω από το στόμα– όσο δεν βαθαίνουν, τόσο καλύτερα για το μέλλον. Επίσης αποτελεί ιδανική θεραπεία για τα λιπαρά δέρματα που έχουν την τάση να χαλαρώνουν ευκολότερα.

Τα αποτελέσματα στην τόνωση και επανεκπαίδευση των μυών με μικρορεύματα είναι εντυπωσιακά και άμεσα ορατά από την πρώτη κιόλας θεραπεία. Η εντύπωση που δίνουν τελικά είναι αυτή της ξεκούραστης και, χωρίς ένταση, επιδερμίδας.

Στο site www.caci-international.co.uk βλέπουμε διάσημες γυναίκες που υιοθετούν αυτόν τον τρόπο φροντίδας για το πρόσωπό τους!

Από τη Μαίρη Αργείτου Πληροφορίες: www.mariaargeitou.gr (Τηλ. επικοινωνίας: 210-6742622)

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.