ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Night beauty


TSVIGKOU

13 Φεβρουαρίου 2013

FLAWLESS-SKIN-REPAIR-EYE-SERUM-15ml-300x306.jpg

Τι δουλεία κάνει το δέρμα;

Την ημέρα, όπου εσείς εργάζεστε σκληρά - το δέρμα σας ξεκουράζεται και λειτουργεί προστατευτικά, το βράδυ όμως που εσείς ξεκουράζεστε και απολαμβάνετε έναν ήσυχο ύπνο - το δέρμα αρχίζει την σκληρή δουλεία.

Έτσι είναι, το βράδυ στο δέρμα γίνονται πολλές «εργασίες», όλοι οι μηχανισμοί λειτουργούν για να επανορθώσουν τις ζημιές που προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια της ημέρας καθώς και για να παραχθούν νέα, υγιή κύτταρα.

Η περιποίηση του δέρματος μόνο το πρωί δεν είναι αρκετή. Το βράδυ πρέπει να ενισχύσετε το δέρμα σας, ώστε να εκτελέσει με περισσότερη ευκολία όλες τις απαραίτητες «εργασίες».

Με την πάροδο των χρόνων το δέρμα αρχίζει σιγά-σιγά να υπολειτουργεί και αυτή η κατάσταση επιδεινώνεται από διάφορους παράγοντες όπως η κακή διατροφή, οι εξωτερικοί παράγοντες (για παράδειγμα η υπερβολική έκθεση στον ήλιο), τα λάθος καλλυντικά, ο μη τακτικός καθαρισμός του δέρματος και άλλα. Για το λόγο αυτό και ειδικά μετά τα 30, είναι απαραίτητο να προσθέσετε στην καθημερινή σας περιποίηση και μια κρέμα ή ορό νύχτας.

Κρέμα Νύχτας Forever Youth Liberator από την YSL που ανταποκρίνεται στις εξειδικευμένες νυχτερινές ανάγκες της επιδερμίδας.

Flawless Skin Repair Eye Serum της Laura Mercier.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.