ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Περιποιηθείτε το δέρμα σας με ένα μασάζ


27 Μαΐου 2013

Διεγείρει τα νεύρα σας και αποκτάτε καλύτερη κυκλοφορία του αίματος.

Είναι ένας τρόπος να απαλλαγείτε από την κούραση της εβδομάδας αλλά και την ένταση. Υπάρχουν πολλά είδη μασάζ που μπορείτε να κάνετε, το ταί μασάζ, το αθλητικό, το σιάτσου είναι κάποια από αυτά.

  • Το τάι μασάζ βοηθάει το σώμα σας να ανοίξει καλύτερα και σας κάνει να αισθάνεστε πιο υγιής. Σας χαρίζει ένα λαμπερό σώμα και σας ανακουφίζει από πόνους στο λαιμό και τους ώμους. Επιπλέον βοηθάει και στις αϋπνίες.
  • Το αθλητικό μασάζ μαλακώνει τους μύες και ενδείκνυται κυρίως για τραυματισμούς του σώματός σας. Σας χαρίζει ελαστικότητα και ενέργεια. Οι μαλάξεις και η πίεση των χεριών του μασέρ θα σας κάνουν να νιώσετε πολύ καλύτερα.
  • Η πίεση των δακτύλων στο σιάτσου μασάζ θα ρυθμίζουν το νευρικό σας σύστημα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αποκτήσετε πιο σωστή λειτουργία της καρδιάς και της αναπνοής σας. Επιπλέον θα σας χαρίσει καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, επομένως και πιο λαμπερό δέρμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.