ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Τα 6 καλύτερα αντιηλιακά για την προστασία του σώματος


28 Ιουνίου 2013

diva.jpg

Για υψηλή ή μέση προστασία.

Το μαύρισμα πάει μαζί με το καλοκαίρι και την παραλία. Και φυσικά μαζί με την αντιηλιακή προστασία. Είναι βασική προϋπόθεση για μία εξόρμηση στην παραλία και το απαραίτητο προϊόν της τσάντας θαλάσσης.

Στρώστε την πετσέτα σας λοιπόν, και πριν ξεκινήσετε να απολαμβάνετε τον ήλιο και τη θάλασσα βάλτε την αντιηλιακή σας κρέμα. Φυσικά υπάρχουν διαβαθμίσεις και ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες όσον αφορά στο βαθμό προστασίας. Όλοι όμως έχουμε τη ίδια ανάγκη για προστασία αφού ο ήλιος είναι επικίνδυνος όχι μόνο για λόγους κάλλους -αφού αν και αρχικά να κάνει το δέρμα χρυσαφένιο, με τα χρόνια προκαλεί γήρανση- αλλά και για λόγους υγείας.

Οι πρώτες μέρες έκθεσης στον ήλιο χρειάζονται μεγαλύτερη προστασία. Καλό θα είναι να αποφύγετε τα μαυριστικά λάδια, χωρίς δείκτη spf. Κρατήστε τα για αργότερα. Και προσοχή! Προτιμήστε τα λάδια με δείκτη προστασίας, θα σας χαρίσουν το μαύρισμα που επιθυμείτε ενώ ταυτόχρονα θα σας προστατεύουν.

Παρακάτω δείτε τη λίστα με τα top 6 αντιηλιακά σώματος του καλοκαιριού και διαλέξτε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

[gallery-201240]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.