ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Ξύρισμα χωρίς ερεθισμούς


27 Ιουλίου 2013

Το μυστικό είναι στην ενυδάτωση.

Το καλοκαίρι όλες οι κοπέλες θέλουν να φορέσουν τα κοντά φορέματά τους και τα καυτά σορτς τους. Τα πόδια λοιπόν πρέπει να είναι λεία και χωρίς ίχνος τρίχας. Το καθημερινό ξύρισμα πολλές φορές καταντάει εφιαλτικό για πολλές. Δεν αρκεί να πάρετε το ξυραφάκι και να ξεκινήσετε να ξυρίσετε τα πόδια σας, απαιτείται μία προεργασία για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Καλό είναι να ξυρίζεστε κάθε φορά που κάνετε μπάνιο. Κατά προτίμηση ξεκινήστε να ξυρίζεστε αφού έχετε πλυθεί έτσι ώστε να έχει μαλακώσει η τρίχα σας. Ο ειδικός αφρός ξυρίσματος είναι σχεδόν απαραίτητος γιατί βοηθάει τη χρήση του ξυραφιού.

Αν θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και λίγο λαδάκι και να το ανακατέψετε με τον αφρό για να μαλακώσουν ακόμα περισσότερο οι τρίχες σας.

Όταν τελειώσετε πρέπει οπωσδήποτε να βάλετε ενυδατική κρέμα στα πόδια σας που δεν περιέχει οινόπνευμα. Μπορείτε και εδώ να βάλετε μία με δύο σταγόνες ενυδατικό λαδάκι για να πετύχετε μεγαλύτερη ενυδάτωση.

Αν ακολουθήσετε τις παραπάνω συμβουλές ενδεχομένως να μην χρειάζεται να ξυρίζεστε καθημερινά. Η τρίχα σας θα είναι λιγότερο σκληρή και δεν θα σας ενοχλεί στην υφή.

Τέλος μπορείτε να ανανεώνετε την ενυδάτωση των ποδιών σας και δεύτερη φορά μέσα στην ημέρα για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.