ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Tips and Tricks για εντυπωσιακό δέρμα


2 Σεπτεμβρίου 2013

Φροντίστε πρόσωπο και σώμα.

Καθώς ο καιρός γίνεται πιο φθινοπωρινός, το δέρμα σας είναι πιθανό να αντιδρά στις κλιματικές αλλαγές. Εσείς λοιπόν πρέπει να το φροντίσετε πριν ξεκινήσει να φθείρεται. Πρέπει να έχετε στο μυαλό σας ότι το πρόσωπό και το σώμα θέλει διαφορετική φροντίδα. Επίσης κάθε κοπέλα έχει διαφορετικές ανάγκες. Κάποιες επιδερμίδες είναι ξηρές, ενώ άλλες λιπαρές. Άρα οι ανάγκες και τα προϊόντα που χρησιμοποιεί ο καθένας δεν είναι ιδανικά για όλους.

  • Μην αμελείτε την ενυδατική για το πρόσωπό σας.

Αρχικά θα πρέπει να ξέρετε ότι οι απαιτήσεις στην ενυδάτωση του προσώπου σας είναι διαφορετικές το χειμώνα και το καλοκαίρι. Τους φθινοπωρινούς μήνες οι θερμοκρασίες είναι πιο χαμηλές και η υγρασία συνεχίζεται, χωρίς να είναι τόσο έντονη, όπως είναι τους καλοκαιρινούς μήνες. Η φροντίδα του προσώπου σας λοιπόν πρέπει να είναι μεσαία. Βρείτε ένα προϊόν που να προφυλάσσει την επιδερμίδα σας από τις πιο χαμηλές θερμοκρασίες και ταυτόχρονα να μην αυξήσει την λιπαρότητα που ήδη σας προσθέτει η υγρασία.

  • Το αντηλιακό είναι απαραίτητο.

Ο ήλιος παραμένει και οι ακτίνες του είναι επικίνδυνες. Αυτό σημαίνει ότι η αντηλιακή προστασία στο πρόσωπό σας και στα μέρη του σώματός σας που είναι εκτεθειμένα είναι απαραίτητη. Μπορείτε να βρείτε μία ενυδατική προσώπου ή σώματος που να έχει και αντηλιακή προστασία.

Ιδιαίτερα αν τους καλοκαιρινούς μήνες δεν βγαίνατε έξω χωρίς terracotta. Αφήστε το πρόσωπό σας να αναπνεύσει κάνοντάς του έναν καθαρισμό. η υγρασία του καλοκαιριού και τα διάφορα προϊόντα για το μακιγιάζ έχουν φράξει τους πόρους σας. Ένας καθαρισμός τώρα που μπαίνουμε στο φθινόπωρο είναι μία καλή ιδέα για εσάς.

  • Ενυδατώστε την επιδερμίδα σας.

Επιλέξτε μία ελαφρώς πιο λιπαρή κρέμα σώματος για το φθινόπωρο. Το καλοκαίρι λόγω της έντονης ζέστης και υγρασίας όλα τα προϊόντα είναι ελαφριάς υφής. Αν θέλετε μπορείτε να ανακατέψετε την ενυδατική σας με μερικές σταγόνες baby oil ή οποιοδήποτε άλλο ενυδατικό λαδάκι για τέλειο αποτέλεσμα.

  • Μην ξεχνάτε τα χείλη σας.

Το lip balm πρέπει να είναι πάντα μέσα στην τσάντα σας. Να ενυδατώνεται συνεχώς τα χείλη σας. Ο χειρότερος εχθρός τους είναι οι αλλαγές της θερμοκρασίας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.