ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Με Άρωμα Μέλισσας


19 Νοεμβρίου 2013

facebook-cover-page-aroma-melissas-NEW1-670x253.jpg

Γιατί η φύση δίνει λύσεις.

Πόσες φορές δεν έχουμε μιλήσει για τις ευεργετικές ιδιότητες του ελαιόλαδου, του μελιού, των βοτάνων. Από την αρχαιότητα τα προϊόντα της μέλισσας θεωρούνταν ότι είχαν θρεπτικές και άλλες ιδιότητες. Οι αρχαίοι Έλληνες χρησιμοποιούσαν τα προϊόντα αυτά, όχι μόνο στη διατροφή τους, αλλά και για την καταπολέμηση ασθενειών. Επίσης η αμβροσία που προσέδιδε αθανασία στους θεούς του Ολύμπου, περιείχε βασιλικό πολτό, μία πραγματική υπερ-τροφή.

Το aroma melissas είναι ένα καινούργιο εγχείρημα από νέους ανθρώπους με όρεξη και πάθος για αυτό που κάνουν με σκοπό την προώθηση ελληνικών ποιοτικών προϊόντων. Τέσσερις ποιότητες μελιού (θυμάρι, πορτοκάλι,ελάτης, άγρια λουλούδια-θυμάρι), ο ελληνικός βασιλικό πολτό, η θαυματουργή γύρη είναι ανάμεσα στα προϊόντα που μπορείτε να βρείτε στο aroma melissas. Όλα προϊόντα παραγωγής τους μοναδικής ποιότητας.

Αυτό που κεντρίζει την περιέργεια, όμως, είναι η μεγάλη επιλογή από την πανάρχαια συνταγή με κερί μέλισσας και βιολογικό λάδι που είναι ευρύτερα γνωστή ως κηραλοιφή. Συγκεκριμένα, αυτή με κανέλα και άγριο κυπαρίσσι, και αυτή με περγαμόντο μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε τόσο για το πρόσωπο και το σώμα όσο και στα παιδιά σας.

Τα προϊόντα από το aroma melissas  θα συμμετέχει στο Women in Action, την 1η Δεκεμβρίου στο The Hub Events, όπου μπορείτε να βρείτε τα υπέροχα κοσμήματα.

facebook_top - Copy Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.