ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

5 tips για τα χέρια- Part 1


4 Δεκεμβρίου 2013

Copy-of-image.jpg

Από την Τέτα.

Το πρόσωπο και τα χέρια είναι τα περισσότερο εμφανή σημεία του σώματος. Επηρεάζονται άμεσα από τον ήλιο ,τον αέρα, το νερό καθώς και από τη χρήση των απορρυπαντικών, που έρχονται σε επαφή καθημερινά. Παρακάτω υπάρχουν πέντε tips για την περιποίηση τους.

• Όταν κάνετε δουλειές, καλό είναι να φοράτε γάντια, ώστε τα χέρια σας να μην έρχονται σε άμεση επαφή με χημικές ουσίες. • Η συχνή επαφή με το νερό έχει ως αποτέλεσμα την καταστροφή των φυσικών ελαίων του δέρματος. Όταν διαπιστώνεται ότι τα χέρια σας είναι ξηρά, μπορείτε να τα αλείφετε με αμυγδαλέλαιο. • Χρησιμοποιείστε σαπούνια με βάση τη γλυκερίνη που έχουν ph πιο κοντά σε αυτό του δέρματος και δεν προκαλούν ξηροδερμία. • Αν τα χέρια σας είναι κρύα, αυτό είναι δείγμα κακής κυκλοφορίας των άνω άκρων. Ο επιδερμικός ιστός δεν τρέφεται σωστά και ατροφεί. Θα πρέπει να φοράτε γάντια το χειμώνα και να κάνετε καθημερινά μασάζ την ώρα που βάζετε την κρέμα χεριών. • Οι χαμηλές θερμοκρασίες αλλά και η κεντρική θέρμανση αφαιρούν από το δέρμα των χεριών το φυσικό του σμήγμα. Πρέπει λοιπόν να επιλέγετε κρέμα χεριών με υψηλό δείκτη προστασίας και να την απλώνετε κάνοντας μασάζ στα χέρια, ενώ προχωράτε σταδιακά προς τους καρπούς.

TETA

Τeta Beauty Salon: Εθνικής Αντιστάσεως 84,Χαλάνδρι Τηλ: 210-6722072,210-6778727 email:[email protected] www.teta.gr Fb: Teta BeautySalon Twitter: Teta BeautySalon

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.