ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

5 tips για όμορφα και ξεκούραστα πόδια - Part 1


10 Δεκεμβρίου 2013

Από την Τέτα.

Την μεγαλύτερη καταπόνηση από όλα τα μέρη του σώματός σας την υφίστανται τα πόδια σας. Λόγω αυτών των καταπονήσεων δημιουργούνται περιοχές με σκληρό δέρμα και κάλους. Ωστόσο ακολουθώντας μερικές συμβουλές, μπορείτε να έχετε μαλακό, λείο και υγιές δέρμα.

Τους χειμερινούς μήνες για να «αναπνέουν» τα νύχια των ποδιών, αποφύγετε να τα βάφετε, ειδικά όταν παρουσιάζουν ερεθισμούς(κοκκίνισμα, κιτρίνισμα, άσπρα στίγματα). • Όταν φοράτε κλειστά παπούτσια, καλό είναι να βάζετε ταλκ (όχι καλλυντικό) στα δάχτυλα των ποδιών, έτσι ώστε να αποφεύγονται οι μυκητιάσεις. • Για να ξεκουράζονται τα πόδια, φροντίστε να τα έχετε ανασηκωμένα βάζοντας ένα μαξιλάρι κάτω από τις γάμπες. • Στα ποδόλουτρα, η εναλλαγή από ζεστό σε κρύο και αντίστροφα για 10 λεπτά βελτιώνει το κυκλοφοριακό. • Για τις σκασμένες φτέρνες μπορείτε να βάλετε ενυδατική, ειδική κρέμα μετά το ντους, όταν οι πόροι του δέρματος είναι ανοιχτοί.

TETA

Τeta Beauty Salon: Εθνικής Αντιστάσεως 84, Χαλάνδρι Τηλ: 210-6722072,210-6778727 email:[email protected] www.teta.gr Fb: Teta BeautySalon Twitter: Teta BeautySalon

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.