ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

4 ακόμη tips για όμορφα και ξεκούραστα πόδια - Part 2


11 Δεκεμβρίου 2013

Από την Τέτα.

Όταν κάνετε μπάνιο, φροντίστε να στεγνώσετε καλά τα πόδια σας με πιστολάκι ή οινόπνευμα. Το οινόπνευμα, καθώς εξατμίζεται, απορροφά την υγρασία. • Όταν αγοράζετε παπούτσια, να κάνετε τις αγορές σας τις απογευματινές ώρες, όταν τα πόδια είναι πρησμένα. Αν τα παπούτσια δεν κουράζουν τα πρησμένα πόδια, θα είστε σίγουρες πως θα είναι άνετα όλες τις ώρες της ημέρας. • Χρησιμοποιείτε καθημερινά κρέμα ποδιών κάνοντας καλό μασάζ και αποφεύγοντας τα σημεία ανάμεσα στα δάχτυλα. Επικεντρωθείτε σε κάθε σημείο του πέλματος της φτέρνας και του ταρσού. • Απλώνετε δύο φορές την εβδομάδα στα πόδια σας μία παχιά στρώση κρέμας και στη συνέχεια βάζετε κάλτσες και κοιμόσαστε με αυτές. Το πρωί τα πόδια σας θα είναι πιο απαλά.

 

TETA

Τeta Beauty Salon: Εθνικής Αντιστάσεως 84, Χαλάνδρι Τηλ: 210-6722072,210-6778727 email:[email protected] www.teta.gr Fb: Teta BeautySalon Twitter: Teta BeautySalon

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.