ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Η νικήτρια του διαγωνισμού της L’Oréal Paris


14 Φεβρουαρίου 2014

Ο πιο ροζ διαγωνισμός έφτασε στο τέλος του και μία τυχερή θα έχει την ευκαιρία να δημιουργήσει το δικό της, ξεχωριστό photo blog που θα φιλοξενηθεί από το Jenny.gr για μία ολόκληρη εβδομάδα. Η τυχερή νικήτρια θα έχει επίσης την ευκαιρία να δοκιμάσει την ολοκληρωμένη σειρά L’Oréal Paris, Skin Perfection που θα της χαρίσει τέλεια επιδερμίδα ακόμα και πριν το make up. Με βελτιωμένη υφή και ομοιόμορφη όψη χωρίς πόρους η νικήτρια θα έχει ένας τέλειο πρόσωπο, ιδανικό για να φαίνεται λαμπερή και όμορφη στο εβδομαδιαίο, προσωπικό της photo blog στο Jenny.gr.

giftimage

Η νέα, καταπληκτική σειρά της L’Oréal Paris, Skin Perfection αποτελείται από 4 βασικά προϊόντα: την Κρέμα ημέρας, το Serum, την BB Cream και το μαγικό Magic Touch. Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες της επιδερμίδας σας, η σειρά Skin Perfection θα τις καλύψει, χαρίζοντάς σας άψογο αποτέλεσμα. Όμορφη και λαμπερή, είσαι έτοιμη να ξεκινήσεις το δικό σου photo blog στο Jenny.gr!

Η τυχερή νικήτρια είναι η Φελίσια Παππά!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.