ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

5 tips για απαλά χέρια


17 Φεβρουαρίου 2014

Τα χέρια πρέπει να είναι μέρος της καθημερινής προσωπικής μας περιποίησης αφού είναι ένα μέρος του σώματος που εκτίθενται αρκετά στις καιρικές συνθήκες κι όχι μόνο. Για να μείνουν απαλά και ενυδατωμένα λοιπόν ακολουθήστε τα παρακάτω απλά tips:

1. Χρησιμοποιήστε την κατάλληλη ενυδατική κρέμα χεριών. Η NIVEA διαθέτει μία σειρά από κρέμες χεριών που σίγουρα θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.

NIVEA Hand_Smooth Nourishing 100ml

NIVEA Smooth Θρεπτική Κρέμα Χεριών: Η πλούσια σύνθεσή της με έλαιο Macademia ενισχύει τη φυσική άμυνα της επιδερμίδας, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί τα χέρια και τις παρανυχίδες σας απαλές.

2. Το συχνό πλύσιμο των χεριών μπορεί να σας προστατεύει από τα μικρόβια αλλά αφυδατώνει την επιδερμίδα. Καλό θα είναι λοιπόν να επιλέξετε ένα ενυδατικό κρεμοσάπουνο που θα βοηθάει τα χέρια να διατηρούν την υγρασία που χρειάζονται.

3. Προτιμήστε να πλένετε τα χέρια σας με χλιαρό νερό. Το πολύ ζεστό είναι μία από τις αιτίες που τα αφυδατώνουν.

4. Φορέστε γάντια όταν κάνετε τις δουλειές του σπιτιού. Τα απορρυπαντικά προκαλούν ξηρότητα στα χέρια όπως επίσης και το πολύ νερό.

5. Αν έχετε πραγματικά ξηρά χέρια τότε κοιμηθείτε φορώντας βαμβακερά γάντια. Περάστε μία ποσότητα extra ενυδατικής κρέμας και φορέστε τα γάντια σας. Το πρωί τα χέρια σας θα είναι πιο απαλά από ποτέ.

NIVEA Hand Repair & Care 50ml

NIVEA Repair & Care: Η συμπυκνωμένη και άμεσα δραστική σύνθεσή της με Dexpanthenol, επανορθώνει και ανακουφίζει από την αίσθηση της πολύ ξηρής και ταλαιπωρημένης επιδερμίδας, ενώ η ενυδατική τεχνολογία Hydra IQ αυξάνει την υγρασία της επιδερμίδας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.