ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Ρυτίδες στα μάτια και στα χείλη;


12 Μαρτίου 2014

Τί θα λέγατε για μία κρέμα που να τις γεμίζει;

Ρυτίδες που σχηματίζονται ανάμεσα στα φρύδια, αριστερά και δεξιά από το στόμα και τη μύτη, στο πηγούνι, ακόμα και οι ρυτίδες που βρίσκονται ανάμεσα στο άνω χείλος και τη μύτη είναι οι πιο συνηθισμένες κάθετες ρυτίδες που δημιουργούν μια θλιμμένη όψη και είναι ενοχλητικές για τις γυναίκες καθώς πιστεύουν ότι δε «σβήνουν» ποτέ, ακόμη κι όταν το πρόσωπο είναι χαλαρό και ήρεμο.

Η Vichy πρωτοπορεί και δίνει τη λύση για τις πρόωρες ρυτίδες έκφρασης με μία νέα επαναστατική κρέμα, Την Liftactiv Advanced Filler. Πρόκειται για μία κρέμα με καθαρή ρετινόλη και 3 ακόμα ενεργά συστατικά: υαλουρονικό οξύ, γλυκερίνη και ιαματικό νερό της Vichy.

packshot

Η υφή Liftactiv Advanced Filler είναι ελαφριά, λεπτόρρευστη και, χάρη στο υαλουρονικό οξύ, εξαιρετικά ενυδατική. Γι’ αυτό είναι ιδανική κρέμα για καθημερινή χρήση σε όλο το πρόσωπο. Επιπλέον, χάρη στις μικρο-πέρλες χαρίζει εξαιρετική λάμψη κατά την εφαρμογή. Μια υφή εξαιρετικά ισορροπημένη που απορροφάται άμεσα αποτελώντας εξαιρετική βάση για το μακιγιάζ.

Χρήση: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί το πρωί ή το βράδυ, ανάλογα με τις συνήθειές σας. Το πρωί θα πρέπει να συνδυαστεί με προϊόν αντηλιακής προστασίας για το πρόσωπο με SPF 15. Δε συνιστάται η χρήση με άλλα προϊόντα που περιέχουν ρετινόλη.

Για ενισχυμένη και άμεση δράση συνδυάζεται με τους ορούς Liftactiv για το πρόσωπο και τα μάτια & βλεφαρίδες.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.