ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Μια νέα εποχή Beauty & Wellness Spa από το Nilaya Spa


29 Απριλίου 2014

NILAYA-SPA-LOGO-Copy.jpg

Αφεθείτε σε ένα ταξίδι αισθήσεων με μοναδικές εμπειρίες χαλάρωσης.

Η απόδραση από την υλιστική καθημερινότητα και η ισορροπία πνεύματος και σώματος είναι επιθυμία που κανείς μας δεν μπορεί να αρνηθεί. Το Nilaya Spa είναι εδώ για να προσφέρει ακόμα και στους πιο απαιτητικούς μοναδικές εμπειρίες μέσω ιεροτελεστιών και μασάζ με εξωτικές, ανατολίτικες επιρροές. Ταυτόχρονα, στον υπέροχα διακοσμημένο χώρο με την μοναδική ατμόσφαιρα του Nilaya Spa μπορεί κανείς να απολαύσει θεραπείες ιατρικής αισθητικής καθώς και σειρές προϊόντων φροντίδας για το σπίτι.

nilayaspa

Το ζεν περιβάλλον του Nilaya Spa αποτελεί το κατάλληλο μέσο για ένα υπέροχο ταξίδι αναζωογόνησης σώματος και πνεύματος. Οι γνώσεις και τα έμπειρα χέρια των ειδικών σε συνδυασμό με τις 8 πολυτελείς καμπίνες σε διαφορετικά χρώματα, βασισμένα στα ενεργειακά σημεία του σώματος και τη χρωματοθεραπεία θα σας χαρίσουν αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης, ηρεμίας και ενεργειακής τόνωσης.

Nilaya

Μέσα από μία γκάμα μεθόδων και θεραπειών προσώπου και σώματος, βασισμένες στη φιλοσοφία των αρχαίων πολιτισμών σίγουρα θα βρείτε αυτή που ανταποκρίνεται στη δική σας ανάγκη. Θεραπείες προσώπου και σώματος όπως εξειδικευμένα massages για χαλάρωση, τόνωση και αδυνάτισμα σας περιμένουν στον όμορφο χώρο του Nilaya Spa.

Βασιλιάς της μεγάλης ποικιλίας massage είναι το Nilaya Massage, το οποίο μπορεί κανείς να απολαύσει αποκλειστικά στο Nilaya Spa. Πρόκειται για έναν μοναδικά διεγερτικό πολυσυνδυασμό τεχνικών και μεθόδων, όπως σιάτσου, αρωματοθεραπεία, ρεφλεξολογία και ινδικό κεφαλής που θα σας προσφέρει απόλυτη χαλάρωση. Πέραν των τεχνικών όμως, οι θεραπευτές αλλά και οι ειδικά διαμορφωμένες καμπίνες θα συμβάλλουν στο έπακρο για να βιώσετε την απόλυτη εμπειρία ηρεμίας. Οι θεραπευτές του Nilaya Spa γνωρίζουν καλά τα σημεία του σώματος που πρέπει να εστιάσουν καθώς και τον βαθμό της πίεσης που πρέπει να ασκήσουν με τις κινήσεις των δαχτύλων, των χεριών και των αγκώνων, για να αποβάλλουν την πίεση από όλο σας το σώμα.

A 26439

Πέραν της χαλάρωσης όμως, στο χώρο του Nilaya Spa αξίζει να δοκιμάσετε την νέα θεραπεία προσώπου Hydra Fruit που πιθανότατα θα αγαπήσετε. Η επιδερμίδα χρειάζεται την κατάλληλη προετοιμασία πριν την πολύωρη έκθεσή της στον δυνατό καλοκαιρινό ήλιο και η Hydra Fruit θα την προετοιμάσει κατάλληλα, ενισχύοντας την άμυνα του δέρματος κατά της φωτογήρανσης. Πως το πετυχαίνει αυτό; Με σωστή ενυδάτωση ακόμα και στα βαθύτερα επίπεδα της επιδερμίδας με υαλουρονικό οξύ, μίγμα ολογοπεπτιδίων, αντιοξειδωτικά και απαλυντικά εκχυλίσματα λουλουδιών. Έτσι το δέρμα σας θα υποδεχτεί τον ήλιο έτοιμο, νεανικό, και απόλυτα σφριγηλό.

A 27603

Και φυσικά, λίγο πριν το καλοκαίρι, κανείς δεν σκέφτεται μόνο το πρόσωπο. Το σώμα χρειάζεται τη δική του περιποίηση και το Nilaya Spa έχει μία σειρά από θεραπείες που σίγουρα θα βρείτε τη λύση στη δική σας ανάγκη. Αποτοξίνωση, αδυνάτισμα και καταπολέμηση της κυταρρίτιδας μέσα από τεχνικές massage, όπως το Ocean Therapy, το Orange Body Detox και το Citrus Slimming καθώς και με μηχανήματα όπως η μέθοδος της ενδοδερμικής μάλαξης, η μέθοδος CAVITATION (σπηλαίωση) ή Αναίμακτη Λιποαναρρόφηση και η μέθοδος των ραδιοσυχνοτήτων είναι διαθέσιμα στο Nilaya Spa για να σας προετοιμάσουν για το καλοκαίρι.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.