ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Η πιο ενυδατική κρέμα που είχατε ποτέ


23 Ιουνίου 2014

AQUA-VITA-Copy.jpg

Η νέα Aqua Vita είναι εδώ ανανεωμένη!

Οι ανάγκες τις επιδερμίδας είναι πολλές και διαφέρουν ανά ηλικία και φυσικά ανά τύπο δέρματος. Η ενυδάτωση όμως είναι βασική ανάγκη όλων και κυρίως το καλοκαίρι που ο ήλιος αφυδατώνει την επιδερμίδα ενώ ταυτόχρονα εμφανίζονται πιο γρήγορα τα πρώτα σημάδια γήρανσης- που δεν συνδέονται πάντα με την ηλικία.

Η Apivita κατανοώντας αυτή την ανάγκη της επιδερμίδας έχει δημιουργήσει την Aqua Vita, μία κρέμα για εντατική ενυδάτωση, αναζωογόνηση και προστασία από την πρόωρη γήρανση, με υψηλά ποσοστά φυσικών συνθέσεων που αγγίζουν το 98%. Η νέα της σύνθεση ενυδατώνει την επιδερμίδα και σφραγίζει την υγρασία όλο το 24ωρο. Το γεγονός αυτό βοηθάει την επιδερμίδα να παραμένει λαμπερή και νεανική και να μην επηρεάζεται από την εξωτερική περιβαλλοντική ρύπανση.

AQUA VITA - Copy

Την νέα Aqua Vita μπορείτε να βρείτε σε 3 τύπους:

  • Λιπαρές-Μικτές Επιδερμίδες
  • Κανονικές-Ξηρές Επιδερμίδες
  • Πολύ Ξηρές Επιδερμίδες

Συμπεριλάβετε την Aqua Vita στην καθημερινή σας φροντίδα προσώπου και χαρίστε στο δέρμα σας την ενυδάτωση που χρειάζεται με φυσικό τρόπο!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.