ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Σπιτικό scrub για λαμπερό πρόσωπο


3 Οκτωβρίου 2014

Εάν θέλετε να έχετε ένα ανανεωμένο και καθαρό πρόσωπο, κάντε ένα scrub για απολέπιση του ξηρού δέρματος. Φτιάξτε το στο σπίτι, ώστε να  εξοικονομήσετε χρήματα. Με λίγη εξάσκηση μπορείτε κάθε φορά, να βάζετε διαφορετικά συστατικά, ώστε να δημιουργήσετε ένα μοναδικό scrub, που θα ταιριάζει στις προτιμήσεις σας. Δείτε ένα εύκολο scrub, που μπορείτε να κάνετε μόνες σας.

Ετοιμάστε μια κούπα πράσινου τσαγιού. Το πράσινο τσάι φαίνεται ότι, έχει αντιγηραντικά αποτελέσματα, όταν εφαρμόζεται στο δέρμα. Μειώνει τις ρυτίδες και τις κηλίδες και κάνει την επιδερμίδα να φαίνεται λαμπερή. Εάν θέλετε να χρησιμοποιείστε συσκευασμένο πράσινο τσάι, τότε διαλέξτε το απλό, και όχι το αρωματισμένο. Αυτό θα σας δώσει καλύτερα αποτελέσματα. Αφού ετοιμάσετε το τσάι, ρίξτε μια κουταλιά ή δύο από το φλιτζάνι τσαγιού σε ένα μπολ και αφήστε το να κρυώσει. Ύστερα, ρίξτε μια κουταλιά της σούπας ζάχαρη. Συνεχίστε να προσθέτετε τη ζάχαρη, μέχρι το μείγμα να γίνει με κόκκους, ώστε να τρίψετε το δέρμα σας, αλλά ταυτόχρονα να εξακολουθεί να είναι αρκετά υγρό, για να εφαρμόζεται εύκολα. Απλώστε το scrub σε φρεσκοπλυμένο πρόσωπο. Τρίψτε το σε όλο το πρόσωπό σας, εστιάζοντας σε σημεία που είναι ξηρό. Χρησιμοποιήστε μια υγρή πετσέτα, για να το αφαιρέσετε και ξεβγάλετε με κρύο νερό.

Για να αποθηκεύσετε αυτό το scrub, βάλτε το σε ένα βάζο σφραγισμένο με καπάκι. Φροντίστε να είναι σε δροσερό, ξηρό μέρος. Θα πρέπει να διαρκέσει για αρκετές εβδομάδες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.