ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

H αισθητικός μου: H νέα μέθοδος DermaFrac™


26 Νοεμβρίου 2014

Fotolia_60049312_Subscription_Monthly_XL.jpg

Η επιστήμη μας χαρίζει ένα νέο όπλο ενάντια στον χρόνο που αφήνει τα σημάδια του επάνω μας. Το DermaFrac™ κάνει την απόκτηση όμορφου δέρματος πιο εύκολη, γρήγορη και εντυπωσιακή από ποτέ.

IMG_9118

Η Μαρία Αργείτου, η αισθητικός που εμπιστευόμαστε για τις γνώσεις και τη μεγάλη εμπειρία της, έφερε στο ινστιτούτο της μια νέα θεραπεία με πολλά πλεονεκτήματα για την επιδερμίδα. Πρόκειται για το DermaFrac™, μια επαναστατική μέθοδο micro-channeling εντελώς ανώδυνη, χωρίς καθόλου χρόνο αποθεραπείας και με άριστα αποτελέσματα. Ας τη γνωρίσουμε λοιπόν…

- Για ποιες καταστάσεις ενδείκνυται αυτή η μέθοδος; Το σύστημα DermaFrac™ είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για πολλούς τύπους δέρματος και βελτιώνει καταστάσεις όπως: ουλές από ακμή, ραγάδες (με την προϋπόθεση ότι είναι κόκκινες), αφυδάτωση δέρματος, επιφανειακές λεπτές γραμμές και ρυτίδες, αλλά και ομογενοποίηση δερματικού τόνου.

DermaFrac-Facebook-Image

- Πώς ακριβώς λειτουργεί το DermaFrac™; Η κεφαλή μεγάλης ακρίβειας του DermaFrac™ χρησιμοποιεί μηχανισμό αναρρόφησης για να «γραπώσει» τον δερματικό ιστό και να τον φέρει σε άμεση επαφή με τις εκατοντάδες μικροσκοπικές ακίδες που βρίσκονται στην κεφαλή. Οι μικροσκοπικές αυτές ακίδες δημιουργούν μονοπάτια για την έγχυση συγκεκριμένων ουσιών σε μορφή όρου, οι οποίες διεισδύουν στο στρώμα της επιδερμίδας πάνω, όμως από τα τριχοειδή αγγεία και τις νευρικές απολήξεις, επιτυγχάνοντας έτσι μια αναίμακτη και εντελώς ανώδυνη θεραπεία. Αυτή η διαδικασία έχει ως αποτέλεσμα τη μεγαλύτερη δυνατή απορρόφηση του ορού, τη διέγερση των ινοβλαστών και την ενεργοποίηση του φυσικού μηχανισμού αύξησης κολλαγόνου.

- Υπάρχει χρόνος αποθεραπείας; Όχι. Το DermaFrac™ σας επιτρέπει να επιστρέψετε στις καθημερινές δραστηριότητες αμέσως. Εάν θέλετε, μπορείτε να βάλετε και make up αμέσως μετά το τέλος της θεραπείας. Η εμφάνιση μιας σχετικής ερυθρότητας στο δέρμα είναι σύνηθες φαινόμενο και εξασθενεί πολύ γρήγορα.

- Πονάει; Οι ασθενείς μας λένε ότι πρόκειται για μια απολαυστική θεραπεία. Η υψηλή ακρίβεια στη μηχανική της κεφαλής του DermaFrac™ αποτρέπει κάθε πόνο ή/και αιμορραγία.

- Πόσες συνεδρίες χρειάζονται; Συνήθως συνιστώνται έξι συνεδρίες με μεσοδιαστήματα δύο εβδομάδων και ακολουθούν οι απαραίτητες επισκέψεις συντήρησης κάθε 1-2 μήνες. Παρ’ όλα αυτά, η ακριβής θεραπευτική αγωγή είναι προσωπική και καθορίζεται αναλόγως με την ανάγκη του κάθε δέρματος.

Μαίρη Αργείτου www.mariaargeitou.gr Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-6742622

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.